לא יודע לאן לשייך את זה, לפה או לפיקאפ, אז אם צריך תעבירו (אל תנעלו בבקשה).
קיצור הבעיה היא כזאת - אני וחברה שלי עוד מעט שמונה חודשים ביחד, והגעתי למסקנה שהשיחות שלנו משעממות. אני רואה שיחות שלה עם אחרים, ואני מסתכל על שיחות שהיו לנו פעם, ומקנא. השיחות שלנו נדושות ובאנליות ואם לא קורה משהו מעניין איזה אירוע חווייתי או איזה משהו מפתיע באותו יום, השיחה לא מתפתחת יותר מדי. וגם אם קרה איזה משהו, מדברים עליו ממצים אותו וזה לא מתפתח. ככה זה ב90% מהמקרים.
כשאנחנו מגיעים לדבר על היחסים שלנו או על הקשר שלנו מסיבות כאלו ואחרות, השיחה יכולה להתארך שעות.
חשוב לי לציין שאני יודע בוודאות, שלא אני ולא היא רוצים להיפרד, ושנינו רוצים לפתור את הבעיה הזאת.
השאלה שלי, היא איך? פעם אני והיא היינו מגיעים לשיחות על נושאים כלכך רחוקים, משום דבר כמעט, וזה היה מחזיק אותנו מול המחשב או אחד מול השני שלוש שעות ויותר. אני רוצה יותר מהכל לחזור לשיחות האלו. כי ככל שהזמן עובר והשיחות יבשות כמו עכשיו, ככה אני מרגיש שאני באופן אישי פחות ופחות מעניין כאדם, ופחות ופחות מעניין אותה. ואני יודע שזה לא ככה.
איך אני מפתח את היכולות שיחה שלי? איך אני לא נתקע? איך אני לא מגיע למצב ששנינו אומרים "כן.. נחמד.." (סתם לדוגמא) והשיחה נתקעת?
חשוב לי מאוד לפתור את זה, אנשים, בבקשה תנו לי עצות פרקטיות, מעשיות על מה לעשות ומה ליישם.
תודה רבה![]()

ציטוט ההודעה