נכתב במקור על ידי Aviv.E אם אתה אומר אז בטוח זה שווה משהו . או "ללא גבולות" וגם "הדילמה" נחמד (קומדיה)
ספאם טהור...
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחח שמע אחי זה תופס תאוצה הגרג הזה .. כע, בגלל שאני גאון..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx או "ללא גבולות" וגם "הדילמה" נחמד (קומדיה) לאט לאט ... להרוג את המזל הנה אני בא ....
נכתב במקור על ידי kingdevilb ספאם טהור... ביצת פוקימון? ><
נכתב במקור על ידי Hamburger כע, בגלל שאני גאון.. גאון בתחת שלי .. זה סתם פוקס !
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחח שמע אחי זה תופס תאוצה הגרג הזה .. מה כואב לך לעשות אותי שמח?
נכתב במקור על ידי Aviv.E גאון בתחת שלי .. זה סתם פוקס ! אני יודע מה יתפוס תאוצה, יש לי כשרון..
נכתב במקור על ידי Hamburger ביצת פוקימון? >< יותר מגניבה משלך
נכתב במקור על ידי kingdevilb יותר מגניבה משלך בן כמה אתה?
עוד מעט 18!? אחי גדלתי על זה החרא הזה
נכתב במקור על ידי kingdevilb עוד מעט 18!? אחי גדלתי על זה החרא הזה אחי, אתה בן 18 עם ביצת פוקימון, אתה צריך טיפול.
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי, אתה בן 18 עם ביצת פוקימון, אתה צריך טיפול. זה אתם החסרי חיים שלוחצים עליה אני סתם אימצתי אותה...O_O
נכתב במקור על ידי kingdevilb זה אתם החסרי חיים שלוחצים עליה אני סתם אימצתי אותה...O_O עדיין..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה כואב לך לעשות אותי שמח? זה יעשה אותך מאושר ? אם זה באמת חשוב לך אני יעשה אם סתם אז לך .. נכתב במקור על ידי Hamburger אני יודע מה יתפוס תאוצה, יש לי כשרון.. קח עשיתי לך סיימלי ..
חוקי הפורום