קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] נמאס לי כבר מההורים האלו -אני כבר לא יודע מה לעשות (16)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-12-2011, 13:03
  2. [דיון] אני כבר לא יודע מה לעשות.
    על ידי xMusic בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-05-2011, 14:49
  3. עזרה| בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות עם המשחק OFRR
    על ידי yossioknin בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 22:54
  4. [עצה]אני כבר לא יודע מה לעשות!! 0.ם
    על ידי IceCold בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 10:47
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 14:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות

עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    תקראו עד הסוף זה באמת חשוב לי
    באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות אני משתגע
    אתם התקווה היחידה שיש לי להצליח עם הצד השני
    אני רואה כל הזמן בפייסבוק ברחוב אנשים שאני מכיר שהם עם בחורות לחלקם יש חברה חלקם כבר עשו את זה כולם עם בחורות ומצליח להם ורק אני לא
    אני רוצה להשתנות באמת שאני רוצה אני מאוד רוצה להצליח עם בחורות ושתיהיה לי כבר חברה והכל אבל אני לא יודע מה לעשות ואיך לעשות אתזה
    ראיתי בלינקייה דברים והם לא עובדים אני לא מצליח עם זה
    לפעמים יש לי גם פחד גישה מטורף
    וגם אני רוצה לדבר עם בחורות מהכיתה להצזמין אותם לצאת איתי אבל אין ליאומץ
    כאילו אני לא דיברתי איתם בביצפר בכיתה ובהפסקות ויש לי את הפייסבוק שלהם אבל אני לא יודע איך להתחיל לדבר איתם ואם הם בכלל ירצו לצאת איתי.
    מה אני עושה?????????????????
    אני באמת באמת צריך את העזרה שלכם
    אני נמצא בשפל ואני רוצה לקום ולהראות לעצמי ולכום שאני יכול להצליח ושיהיה לי ביטחון ושאני יכול להצליח עם בחורות אבל אני לא יודע איך ומתי ולמה וכל שאר הדברים. אתם התקווה היחידה שנארה לי

בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי!!!! אני מבקש ממכם כי אם לא אתם אני לא יודע מה יהיה איתי
    אני גם רוצה להשתנות שינוי פנימי ואני לא יודע איך
    אני רוצה להיות אדם יותר מאושר עם יותר חברים וידידות והכל להיות אדם מצליח ולשיפור עצמי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

יש לך שתי אפשרויות:
    1. או שאתה נכנס לסקאלה של אלה שניסו, לא הצליחו, והרימו ידיים (או במקרים אחרים, לא ניסו, הרימו ידיים)
    2. או שאתה נכנס לסקאלה של אלה שניסו, לא הצליחו, ניסו, לא הצליחו, ניסו, לא הצליחו, ניסו, הצליחו!

איפה אתה רוצה להיות? האם אתה מוכן להשקיע את הזמן והקושי ל 2? כי אין פה טריקים, זה לא יבוא כמו קסם תשכח מסיפורי סנדרלה שאתה קורא בפורומים למיניהם, יש מציאות, ובמציאות עובדים קשה לעבר המטרה, זה מה שאני עושה וזה מה שכל אחד עשה או יעשה.

איך אני יכול לעזור לך תכלס?
    תתחיל לצאת החוצה, זה כבור התחלה טובה, תעשה סיבוב בשכונה תאכל איזה גלידה טובה, תהנה לך, בלי לחץ.
    אחרי שאתה מרגיש הנאה ורוגע, תנסה קצת להסתכל מסביב, תסתכל איך אנשים מתנהגים, תסתכל על ה"אלפות" האלה שאתה רוצה להיות כמוהם, תסתכל קצת על שפת הגוף שלהם, על הרוגע שהם משדרים. (כמובן אל תגרום לעצמך לקנא או משהו, תסתכל בצורה כזו שתלמד מזה משהו).
    תחזור הביתה ותסיק מסקנות.
    לדעתי השלב הראשון הוא להירגע, ברגע שרגועים הראש פועל הרבה יותר טוב.
    השלב הבא הוא שתרשום בפניך איפה הבעיה שלך עם בנות, מה לא מסתדר לך, תרשום ממש את כל הבעיות שגורמות לך לא להצליח, תסתכל על הרשימה ותחשוב איך אתה הולך לשפר את זה.
    בהצלחה. (וואו איזה הודעה מושקעת הבאתי, סחטיין עליי )

אני רק רוצה לומר, אני לא כותב את ההודעה הזו בתור איזה אלפא מצליחן עם בנות, ממש לא, אני במצב דומה לשלך, גם לי לא הולך יותר מדי טוב עם בנות, אז מה, אני ממשיך להלחם לעבר המטרה, וזה מה שכל אחד צריך לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 03-07-2011 בשעה 09:41.

אתה צריך להיות ספציפי.... הרבה יותר.

המוח שלך זה בדיוק כמו טיל מונחה אתה צריך לתת לו מטרה ספציפית בלי זה הוא ילך לאיבוד..... הרבה אנשים אומרים "אני רוצה יותר כסף" ואז אתה נותן להם 20 שקל וממלא את הבקשה שלהם. אתה צריך להיות ספציפי, מה אתה רוצה ב-ד-י-ו-ק. ככל שתפרט יותר ויותר ככה יהיה יותר קל למוח שלך להגיע למטרה, "אני רוצה להצליח עם המין השני" אז הנה עכשיו אני ירשום לך מדריך של 2 שורות וזהו אתה תצליח יותר עם נשים.

אם אתה רוצה שלב שלב מסודר אז תגיב..... עד אז תדע שאי אפשר לעזור לחולה כשכל המידע שהוא נותן זה "אני חולה".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא להתייחס לאנשים שיורדים עליך או מציקים לך
    לעשות מה שאתה רוצה מבלי לפחד על מה שאנשים יגידו עליך
    אני נתקע בקטעים שאני לא יכול לגשת לבחורה, אני קצת מפחד מהתגובות שלה
    אני רוצה להשתנות, באמת שאני רוצה
    אני רוצה להיות אדם שאנשים ידברו עליו לטובה ויזכרו אותו ושלא סתם יראו עוד איזה אחד לפלף
    אני רוצה להיות אדם שאנשים מתקשרים אליו בשביל להזמין אותו לכל מני דברים במקום שאני אתקשר
    אני רוצה להיות אדם שמוקף בבחורות ובידידות
    אני רוצה להיות אחד שיש לו ביטחון לעשות כל מה שבא לו
    אני רוצה חברה
    אני רוצה להתחיל לדבר עם בחורות שהיו בכיתה שלי ולהזמין אותם לצאת אבל אין לי אומץ ואני גם לא יודע מה להגיד להם ואם הם יגיבו לי בכלל או לא
    אני כבר לא יכול לדבר איתם כי כבר נגמר הביצפר ובבציפר עצמו אני בקושי דיברתי איתם ועכשיו אני רוצה לעשות משהו לפני שאני מתגייס
    אני באמת באמת רוצה להשתנות ולהיות אדם כזה שיש לו ביטחון ומוקף אנשים שאוהבים אותו ותומכים בו

חוק לחיים:תפסיק להביא ביד.

עכשיו בו נעשה משהו, תסתכל מהחלון על עץ, עכשיו תדמיין אותו נשרף.... תמשיך ככה וממש תראה את העץ נשרף. עכשיו תדמיין שהעץ הופך לפרפר.... תאמין בזה עד שזה הופך למציאות...... ממש תראה את הפרפר עף.....

עכשיו שאלה, זה באמת קרה?

לא, זה רק בראש שלך.

אותו דבר עם מילים\מחשבות. זה הכל בראש, אם מישהו אומר לך הומו 1000 פעם אתה תהפוך להומו? אם מישהו אומר לך שאתה מכוער 1000 פתאום המראה שלך ישתנה? אם מישהו יגיד לך שאתה שרירי 1000 פעם ואתה שחיף, פתאום יגדלו לך שרירים? לא, זה רק בראש. רק מחשבות שעוברות לאנשים בראש, ושתדע שברגע שבן אדם אומר עליך משהו רע [כל דבר] זה רק מעיד על התסכול שלו, אין שום קשר אליך. הוא מתוסכל והוא מצא איפה להוציא את זה, עליך. או שהוא מרגיש מאויים ממך\ממה שאתה עושה, אם עשיתה משהו מגניב שמשך אליך תשומת לב\העלה לך את הערך, הוא ישר קופץ ומתחיל להוריד ולהעליב אותך? אבל תן לתינוק לעשות משהו מגניב שימשוך אליו תשומת לב..... הוא יקרה לתינוק מפגר וטמבל?..... אני בספק. תן להומלס לעשות משהו שיעלה לו את הערך, הוא יתחיל להעליב את ההומלס או פשוט יתעלם וימשיך במה שהוא עושה?

אבל כשאתה עושה את זה....

עכשיו תשמע, אני לא איזה קוסם שיכול להביא לך גלולת פלא לכל דבר שתבקש..... אני בן אדם בדיוק כמוך ובחורה היא בן אדם בדיוק כמוך גם היא צריכה לאכול לשתות לחרבן פעמיים ביום ולישון בלילה.

פעם כתבתי על זה תגובה יותר מפורטת, אבל אני יסביר לך בקצרה למה אתה מפחד מתגובות של אנשים\בחורות:בניתה לעצמך תדמית של גבר שמצליח עם נשים\חברתית, וכל פעם כשאתה מקבל תגובה שלילית האגו שלך מקבל מכה קשה וכל מה שאתה ב-א-מ-ת חושב על עצמך עולה וה"קיר"\אגו שלך מתרסק לרסיסים, ומה שנשאר זה הערכה עצמית אמיתית ולא אגו ותדמית מזוייפת שבניתה לעצמך. עמוק בפנים אתה חושב שאתה גרוע עם נשים, אבל כלפי חוץ אתה מעדיף לבנות קיר [אגו] ואתה משקר לעצמך שאתה טוב עם נשים.
    כי אם אתה לא מושך זה אומר הרבה דברים גרועים לגביך ואין סיבה לקיום שלך, ואתה תמשיך לשקר לעצמך רק כדי לא להתמודד עם האמת הכואבת ולאט לאט אתה מפתח אגו שיגן עליך מההערכה העצמית הנמוכה שלך.
    עכשיו שאלה:האם זה שתשקר לעצמך אומר שזה נכון? אם אתה באמת ובתמים מאמין שאתה טוב עם נשים, אכפת לך אם תקבל תגובה שלילית מאישה? הרי אתה יודע שאתה טוב עם נשים ככה שגם אם היא תגיד משהו זה לא ישנה את המציאות.
    כנ"ל לצד שני, אם אתה גרוע במשהו ואתה באמת יודע שאתה גרוע בזה ומישהו אומר לך שאתה טוב בזה, האם זה ישנה את המציאות?
    אתה צריך להבין שגם אם תשקר לעצמך שאתה טוב בXYZ אתה לא תשנה את המציאות.
    אז בוא נגיד ככה, אתה גרוע בX, מה תעשה:
    1-תשקר לעצמך שאתה טוב בX ותפתח אגו וכל פעם כשתקבל תגובה שלילית האגו יתרסק לרסיסים ומה שישאר ההערכה העצמית הנמוכה.
    2-תשלים עם המצב הגרוע שלך ותתחיל לרחם על עצמך.
    3-תשלים עם המצב הגרוע ותשפר אותו.

עכשיו תבין, אין לך סיבה להיות בדיכאון\עצוב, כי זה לא ישפר את הרגשתך. אם תתחיל לרחם על עצמך זה יפתור משהו? זה ישפר משהו? קשה לי להאמין.
    אתה חייב להבין שהדרך היחידה להשתפר במשהו היא להשלים עם המצב ולשפר אותו.

המצב הוא כמו שהוא, במקום להתחיל להתבכיין על המצב הגרוע תפעל לשפר אותו. תשכח מהאגו, הוא רק יאיט אותך, גם אם אתה גרוע במשהו אל תתחיל לרחם על עצמך, זה לא יעזור, במקום זאת תתחיל לפעול לשיפור המצב ותבין שאם אתה משקר לעצמך אתה לא משנה את המציאות.

IF U SUCK=U SUCK
    פשוט תבין שלשקר לעצמך לא ישנה את אותך ופעל לשיפור המצב.

מאמר בקשר לנושא: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=754514

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח מה זה יעזור לי שאני אפסיק להביא ביד?

ציטוט נכתב במקור על ידי newd_l צפיה בהודעה
    חח מה זה יעזור לי שאני אפסיק להביא ביד?

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=761888

http://www.psychologytoday.com/blog/...ating-too-much

המוח מתרגל לכמות הדופמין הגבוה שהוא מקבל מאוננות ולאט לאט מוריד את הרגישות שלו לדופמין>פחות נהנים לעשות פעולות אחרות>מתחילות הבעיות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=761888

http://www.psychologytoday.com/blog/...ating-too-much

המוח מתרגל לכמות הדופמין הגבוה שהוא מקבל מאוננות ולאט לאט מוריד את הרגישות שלו לדופמין>פחות נהנים לעשות פעולות אחרות>מתחילות הבעיות.
    למרות שבחלקו הנכבד של הרעיון הוא נכון, אתה סוגד לו יותר מידי וזה לא הכי כדאי או הכי בריא.
    אתה מציג רק צד אחד של המטבע, נסה לחשוב בהיגיון מה אי-אוננות עלולה לגרום.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 10-07-2011 בשעה 20:29.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    למרות שבחלקו הנכבד של הרעיון הוא נכון, אתה סוגד לו יותר מידי וזה לא הכי כדאי או הכי בריא.
    אתה מציג רק צד אחד של המטבע, נסה לחשוב בהיגיון מה אי-אוננות עלולה לגרום.
    לא יודע, בו תספר לי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צעיר לנצח

אוליי אם תפסיק להסתכל סביבך כל הזמן ותפסיק להיות עסוק בזה כל הזמן התהליך יהפוך למשהו יותר טבעי. אתה נשמע מאילו הדביקים שמנסים להתחיל עם כל דבר - תרגיע - תן לדברים ללכת באופן יותר טבעי ונעים ולא באובססיה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect