קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. !~! תמונה אחת שווה אלף מילים !~!
    על ידי LinkinH בפורום כדורגל
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 01-06-2006, 20:43
  2. אשכול-"תמונה אחת שווה אלף מילים"
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 15:31
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 108 מתוך 108

ישראלי אחד שווה אלף מחבלים? פחחח - עמוד 8

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

עצם ההכנסה שלהם לבית כלא, כולם יוצאים עלינו, אז חלאס, כשאנחנו לא מסתכלים על "מה הם יגידו"- ככה קורים הדברים הכי טובים

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    עצם ההכנסה שלהם לבית כלא, כולם יוצאים עלינו, אז חלאס, כשאנחנו לא מסתכלים על "מה הם יגידו"- ככה קורים הדברים הכי טובים

מעניין מה נעשה בלי 2 מיליארד דולר מארצות הברית והתמיכה הצבאית האין סופית שלהם......

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

1. מי שדיבר פה על מבצע צבאי לא ממש ריאלי, אני מבטיח לכם שגלעד שליט נמצא בבונקר ועל ידו 2 שומרים חמושים שמוכנים כל עת להרוג אותו (ראו מקרה נחשון וקסמן) אם וכאשר ננסה לבצע פעולה צבאית להחזירו. כל עזה צפופה בטירוף ומבצע כזה הוא מאוד מאוד מסובך.

2. בתקופה של גלעד שליט המוטו בצבא היה - מחזירים הביתה חייל בכל מחיר. שוב, אני מדגיש שזה היה מוטו בתקופה שגלעד שליט התגייס. לאחר זמן מה, אכן חלה תפנית ואף ניתן אישור לביצוע ירי באירוע חטיפה, גם אם הדבר יעלה בחיים של החייל שאותו מנסים לחטוף. מה שאני מנסה להדגיש פה שבאותה עת שגלעד שליט התגייס הוא האמין בלב שלם שהצבא ייפעל לשחרורו.

3. צריך לשים קץ לניהול מו"מ עם מחבלים. עצוב לומר זאת אבל הסבירות שייחטף עוד חייל לאחר גלעד שליט היא די גבוהה. חייבים להפסיק בכל מחיר עם המנהג הזה שאנחנו מחזירים להם 1500 מחבלים והם מחזירים לנו חייל אחד. אין ספק שכל אחד היה עושה הכל בשביל להחזיר את אהוביו אבל באיזשהו שלב פשוט צריך להפסיק את זה, לחלוטין.

4. תנאי המחבלים בבתי הכלא בישראל שווי ערך לחופשה שלי באילת במלון מלכת שבא, מבחינתי לתת להם תנאים כמו במתקן הכליאה בגואנטנמו - ידיים כפותות, שק על הראש, לחם יבש ומים ותו לא. אם כך היה הדבר אני בטוח שהדרישות של חמאס היו יורדות, תתפלאו לגלות אבל אותם מחבלים וגורמים עזתיים מאוד רגישים למצב חבריהם.

בשורה התחתונה, אני כן היייתי מחזיר אותו. האם אנשים הולכים למות בגלל מהלך זה? סביר מאוד להניח שכן. האם גם אם לא נשחרר את אותם מחבלים ימשיכו להיות פיגועים ואנשים ימותו? התשובה היא כן. האם לאחר שחרור גלעד שליט צריך להבין שמכאן ואילך אין יותר שחרורים בתנאים מוגזמים? כן. ומבחינתי שהממשלה והצבא ייצאו בהצהרה תקשורתית שלא יהיו עוד עיסקאות כאלה לעולם.

+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect