נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה שקט? האיש צודק גרר שתעק נכתב במקור על ידי prowinner כן כן כן כן כןןן אני רוצה סבתא@!! זה צריך לביות בכלל SpOoKy פשוט אין תקציב לשינוי ניק גמבו-וינר נכתב במקור על ידי afx זה אחד הדברים המטומטים וזה עצוב שאתה חושב שאתה בוגר :| גרר שתעק
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner כן כן כן כן כןןן אני רוצה סבתא@!! טוב אני צריך לאפות לך נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כן, אחרי שמוכרים לאיראנים סודות מדינה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! חשבתי שבגלל שזה אשכולבולבול אז מותר
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 06-07-2011 בשעה 22:49.
נכתב במקור על ידי Hamburger גרר גמבו-וינר שתעק,גמבור-גייז.
נערך לאחרונה על ידי Display; 06-07-2011 בשעה 22:49.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי דרדסבתא טוב אני צריך לאפות לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! חשבתי שבגלל שזה אשכולבולבול אז מותר אל תחשוב.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אל תחשוב. וואו קרו פה מלא דברים מוזרים, חלק מהם זה שאתה ערכת לי את ההודעה
טוב,אני עף אחרי שאני חוזר אני מצפה ממכם להגיע לפחות עד העמוד העשירי.
נכתב במקור על ידי דרדסבתא וואו קרו פה מלא דברים מוזרים, חלק מהם זה שאתה ערכת לי את ההודעה היו 2 אז חיברתי אותם. זה מראה שערכתי.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic היו 2 אז חיברתי אותם. זה מראה שערכתי. השתיים האלה היו בטעות תודה
נערך לאחרונה על ידי דרדסבתא; 06-07-2011 בשעה 22:53.
היה משהו מעניין כשלא הייתי? היתה לי בעיה עם האינטרנט...
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי prowinner שתעק,גמבור-גייז. שתעק פרו-גייז
נכתב במקור על ידי .Zeta היה משהו מעניין כשלא הייתי? היתה לי בעיה עם האינטרנט... מה מעניין כבר יכול להיות עם הבשר טחון ההוא והגררררר שלו?
וואלה שאלה טובה... הפסדתי שני עמודים אז שאלתי... אתמול היה יותר טוב... נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה מעניין כבר יכול להיות עם הבשר טחון ההוא והגררררר שלו?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה מעניין כבר יכול להיות עם הבשר טחון ההוא והגררררר שלו? לא עניתה לי בבגרויות סתם השקעתי בתגובה ארוכה?
אני רוצה סבתא נכתב במקור על ידי דרדסבתא היי נכד רוצה לאכול עוגיית חשיש?
חוקי הפורום