נכתב במקור על ידי דרדסבתא נווו רק 6 נקודות זה כלום בשבילך יש לך טונות ומישהו שם לב מה קרה לפורום משחקי תפקידים? הוא נעלם.. לע נכתב במקור על ידי afx נוב NOOB אבל הוא רושם נעב כי הוא געייז שתעק.. זה שפת הבליאט, קבוצה של אנשים שהרסו פורום בגלל אדמין מעצבן. מובן?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
שששששששששששששששלום
נכתב במקור על ידי Hamburger לע שתעק.. זה שפת הבליאט, קבוצה של אנשים שהרסו פורום בגלל אדמין מעצבן. מובן? יאללה מצטרף לטמטום מה אני צריך לעשות XD
נכתב במקור על ידי דרדסבתא יאללה מצטרף לטמטום מה אני צריך לעשות XD שתעק..
שלום אחי מה קורה? נכתב במקור על ידי GreenPoison שששששששששששששששלום
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Hamburger שתעק.. חתיכת טמבל אני אומר שאני מצטרף ידבע לך תלקק לשמוליקים של יעקב הגנן
נכתב במקור על ידי Hamburger שתעק פרו-גייז חזרתי you
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Hamburger לע שתעק.. זה שפת הבליאט, קבוצה של אנשים שהרסו פורום בגלל אדמין מעצבן. מובן? בליאט? יא מושפע
סבתא העוגיות מוכנות?
:דירוג:=-O
נכתב במקור על ידי דרדסבתא חתיכת טמבל אני אומר שאני מצטרף ידבע לך תלקק לשמוליקים של יעקב הגנן יפה לך, אז לך נכתב במקור על ידי prowinner חזרתי you יפה לך נכתב במקור על ידי afx בליאט? יא מושפע מושפע ממי? אתה אפילו לא יודע מי הם ><
גררר...
ספוקי! מה קורה? לא 10 עמודים כמו שביקשת אבל לא נורא...
נכתב במקור על ידי .Zeta ספוקי! מה קורה? לא 10 עמודים כמו שביקשת אבל לא נורא... זה גיל? כי אם כן אז אני בכלל לא מדבר איתך וגיא איזה כיתה אתה,בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי .Zeta ספוקי! מה קורה? לא 10 עמודים כמו שביקשת אבל לא נורא... העוגיה מוכנה ויש לה ריח טוב
חוקי הפורום