נכתב במקור על ידי .GiL. אני מאוד חכם סתם מה נישמע.. גון. חחח הכל טוב מה איתך גאון?
נכתב במקור על ידי Hamburger מה אתה ויקיפדיה? מר שמוליק נעלב.. אז תלחץ לאט, אל תכבה את המחשב.. חה ויקיפדיה אומרים "מה אתה AFX?" נכתב במקור על ידי _AnGi_ אהא ברור.... try me
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח הכל טוב מה איתך גאון? אני מחונן עם תעודות!
נכתב במקור על ידי afx חה ויקיפדיה אומרים "מה אתה AFX?" try me יש הבדלים. ויקיפדיה- יודע הרוב. AFX- טוב נו אתה יודע, לא נעים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .GiL. אני מחונן עם תעודות! שוב גנבת את התעודה של החנון מהצד השני?
נכתב במקור על ידי Hamburger יש הבדלים. ויקיפדיה- יודע הרוב. AFX- טוב נו אתה יודע, לא נעים.. יש לך בחתימה ביצה שלישית.
נכתב במקור על ידי afx יש לך בחתימה ביצה שלישית. היא בחתימה שלי אבל, לא ליד מר שמוליק.
נכתב במקור על ידי afx יש לך בחתימה ביצה שלישית. מזלט
נכתב במקור על ידי Hamburger היא בחתימה שלי אבל, לא ליד מר שמוליק. אה איך לך ביצים אמיתיות? טוב לדעת זה מסביר המון
נכתב במקור על ידי afx try me חח אוקיי... בוא נראה... תגיד לי מאיזו עיר אני...
נכתב במקור על ידי afx אה איך לך ביצים אמיתיות? טוב לדעת זה מסביר המון אמרתי היא >< לא הם יכשול >< שני ביצים ליד מר שמוליק. השלישית חשודה אז היא בחתימה ><
ללללילללה טוווב לכם וללכל המסטולים בעולם חחחחחחחחחחחח... אני בסטלה
נכתב במקור על ידי Hamburger שוב גנבת את התעודה של החנון מהצד השני? גיא? נכתב במקור על ידי _AnGi_ חח אוקיי... בוא נראה... תגיד לי מאיזו עיר אני... זה קל עזה.
נכתב במקור על ידי Hamburger אמרתי היא >< לא הם יכשול >< שני ביצים ליד מר שמוליק. השלישית חשודה אז היא בחתימה >< כןכן נכתב במקור על ידי _AnGi_ חח אוקיי... בוא נראה... תגיד לי מאיזו עיר אני... פךך את מדברת עם מי שפיצח את האטום תני לי שאלה יותר מאתגרת
נכתב במקור על ידי afx כןכן פךך את מדברת עם מי שפיצח את האטום תני לי שאלה יותר מאתגרת נתחיל מהקלות ונראה לאן נתקדם... איינשטיין...
חוקי הפורום