קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. {פרסום} טראק ראשון שלי בחיים חח
    על ידי gogo24 בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-08-2011, 10:17
  2. צורת הפאן טול הראשונה שלי בחיים, אחרי 4 חודשים.
    על ידי Nasty True בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 06-06-2010, 14:59
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-07-2009, 22:42
  4. אנימציה ראשונה שלי בחיים....
    על ידי מלאך בסוטול בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-10-2008, 07:01
  5. המטרה שלי בחיים...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 03:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

שיתוף על השאיפות שלי בחיים

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ברירת מחדל שיתוף על השאיפות שלי בחיים

זה מין ייעוץ כזה, אני רוצה לדעת מה אנשים חושבים על הדרך חיים הזו....

כל החיים שלי חשבתי לפתוח מסעדה או להיות טכנאי מחשבים, בישול ומחשבים זה שני דברים שאני מאוד אוהב לעשות.
    אבל עם הזמן הבנתי שהחיים זה לא פיקניק, בשביל להיות בעל מסעדה מצליחה - צריך מזל.
    ולהיות טכנאי מחשבים זה לא קל, שכל הזמן קוראים לך, אתה רק ב8 מגיע הביתה לא נהנה מהחיים..
    אז לאט לאט התחלתי לחשוב ולחשוב על החיים, לאט לאט מצאתי פתרונות לכל הבעיות והתסכול שיש לי על החיים.
    • פתרון עבודה, אחרי הצבא לחתום קבע עד הפנסייה (כמובן ללמוד קצונה). ובגיל שאני אצא לפנסייה אני אוכל לעשות דברים שאני אוהב, כמו בישול, אני אוכל לפתוח מסעדה, שיהיה לי כבר כסף ביד זו לא תיהיה נפילה במידה וחס וחלילה אני אפול, אני אכניס הרבה כסף מהפנסייה הצבאית [מקבלים הרבה]..
    • פתרון המשפחה, אני בן אדם שאוהב להתבודד אני לא בנוי למערכת יחסים, ניסיתי לא פעם אחת ולא פעמיים להיות בקשר רציני, אני פשוט לא בנוי לזה, אני לא בנוי להיות בחזקת מישהו, אני לא בן אדם שדואג למישהו או למשהו שחי.. אז חשבתי לעצמי, למה לא להתחתן עם לסבית, להביא איתה 2 ~ 3 ילדים לעולם ולחיות ביחד בתור שותפים והורים לילדים, היא תעשה מה שהיא רוצה אני אעשה מה שאני רוצה ונגדל ביחד את הילדים בשיתוף, [ד"א אני לא הומו חחח]..
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    34
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    פעם אחת הופיעה פיה בלילה ואמרה לי תבחר משהו אחד, או זין גדול או זיכרון טוב אני כבר לא זוכר במה בחרתי..

ציטוט נכתב במקור על ידי MaximumRed צפיה בהודעה
    זה מין ייעוץ כזה, אני רוצה לדעת מה אנשים חושבים על הדרך חיים הזו....

כל החיים שלי חשבתי לפתוח מסעדה או להיות טכנאי מחשבים, בישול ומחשבים זה שני דברים שאני מאוד אוהב לעשות.
    אבל עם הזמן הבנתי שהחיים זה לא פיקניק, בשביל להיות בעל מסעדה מצליחה - צריך מזל.
    ולהיות טכנאי מחשבים זה לא קל, שכל הזמן קוראים לך, אתה רק ב8 מגיע הביתה לא נהנה מהחיים..
    אז לאט לאט התחלתי לחשוב ולחשוב על החיים, לאט לאט מצאתי פתרונות לכל הבעיות והתסכול שיש לי על החיים.
    • פתרון עבודה, אחרי הצבא לחתום קבע עד הפנסייה (כמובן ללמוד קצונה). ובגיל שאני אצא לפנסייה אני אוכל לעשות דברים שאני אוהב, כמו בישול, אני אוכל לפתוח מסעדה, שיהיה לי כבר כסף ביד זו לא תיהיה נפילה במידה וחס וחלילה אני אפול, אני אכניס הרבה כסף מהפנסייה הצבאית [מקבלים הרבה]..
    • פתרון המשפחה, אני בן אדם שאוהב להתבודד אני לא בנוי למערכת יחסים, ניסיתי לא פעם אחת ולא פעמיים להיות בקשר רציני, אני פשוט לא בנוי לזה, אני לא בנוי להיות בחזקת מישהו, אני לא בן אדם שדואג למישהו או למשהו שחי.. אז חשבתי לעצמי, למה לא להתחתן עם לסבית, להביא איתה 2 ~ 3 ילדים לעולם ולחיות ביחד בתור שותפים והורים לילדים, היא תעשה מה שהיא רוצה אני אעשה מה שאני רוצה ונגדל ביחד את הילדים בשיתוף, [ד"א אני לא הומו חחח]..
    נתחיל בזה, להיות בעל מסעדה יכול להיות דבר מגניב ביותר.
    טכנאי מחשבים עבודה מאוד מאוד משעממת בלי כסף כמעט (את זה אמר לי טכנאי)
    לא קשור למזל.
    אתה צריך כוח רצון, כוח רצון והתמדה תקרא לזה איך שאתה רוצה.
    הכל תלוי בך.
    אתה רוצה להיות עשיר? אתה תהיה עשיר אם באמת תרצה.
    אתה רק צריך כוח רצון והתמדה ידידי.
    ד.א אתה תהיה עם לסבית לא יהיה לכם סקס, נשיקות לא כלום היא תבגוד בך 100 אחוז ותלך לחברה שלה או משהו

לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי include צפיה בהודעה
    ד.א אתה תהיה עם לסבית לא יהיה לכם סקס, נשיקות לא כלום היא תבגוד בך 100 אחוז ותלך לחברה שלה או משהו
    זה כל הקטע כאילו חחחחח.......

לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי include צפיה בהודעה
    וכאילו אתה לא תהיה עם בנות?
    אתה לא תזיין בחיים ככה
    אני אהיה, זה כל הקטע, ללא קשר מחייב..
    ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה להתחתן עם לסבית אתה יכול לא להתחתן בכלל
    בשביל להביא ילדים ולחיות בשיתוף.

היא תעשה מה שהיא רוצה אני אעשה מה שאני רוצה אבל בבית הכל בשיתוף מלא.

משתמש מתקדם
    לייקים
    34
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    פעם אחת הופיעה פיה בלילה ואמרה לי תבחר משהו אחד, או זין גדול או זיכרון טוב אני כבר לא זוכר במה בחרתי..

אני אהיה, זה כל הקטע, ללא קשר מחייב..

בשביל להביא ילדים ולחיות בשיתוף.

היא תעשה מה שהיא רוצה אני אעשה מה שאני רוצה אבל בבית הכל בשיתוף מלא.
    ומה עם הילדים שלך?
    אני חושב שהם לא ישמחו לא לראות אהבה ביניכם

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ואוואואוא מה זה כל התוכניות האלה
    מה אתה צריך לתכנן עם מי תתחתן, למה לך ?!
    תחיה את החיים תזרום איתם תעשה מה שאתה אוהב מקסימו תעשה טכנון קטן לעתיד הגזמת ברמות

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אהבתי את התכנון.
    גם אני לא פוסל את לחתום קבע ולצאת לפנסיה,אבל מכן ועד לצאת לקבע זה מאוד רחוק,על אחת כמה וכמה בגילך.
    מה שנראה ורוד מבחוץ לא בהכרח ורוד מבפנים,כשתגייס אתה תגלה שהצבא זו המערכת הכי מגעילה במדינה(למעט הממשלה)
    אם אתה בן אדם שמתאים למערכת הזו אני לא רואה כל בעיה,לכן אתה קודם כל צריך לשרת את ה-3 שנים שלך ורק אז לצאת בהצהרות(אם בכלל)

לגבי האישה,אתה עוד ילד,אתה לא יודע כרגע על מה אתה מדבר,נכון שאתה בן 17 או 18 לא יודע בדיוק כמה ואתה חושב שהתבגרת ועברת הכל בחיים,אבל יבוא יום והתפיסה שלך תשתנה,אני בטוח שתעמיד משפחה ראויה עם אישה שתאהב וילדים.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 06-07-2011 בשעה 11:41.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

הנה משפט שכדאי שתקלוט ומהר - life is what happens while you're busy making other plans

התכנונים האלה שלך? סופר נחמדים
    בתכלס? החיים בנויים קצת אחרת. אתה לא יודע מה יקרה. אתה בן 18 כפרה... אפילו המוח שלך לא הספיק להתפתח עד הסוף. קח ת'זמן, מה הלחץ?
    להיות טכנאי מחשבים לא אומר שזהו, מרגע זה והלאה החיים שלך הם סדרה משעממת של לוחות אלקטרוניים. ההנאה בחיים האלה תלויה רק בך...
    מי אמר שאתה לא יכול להיות גם טכנאי וגם לפתוח מסעדה? כמובן שפתיחת מסעדה היא עסק רציני שרצוי לא לעשות 'לבד', אלא לשכור אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים.. תסתכל תוכניות של שף רמזי שעוזר לאנשים להציל מסעדות. המסעדות האלו נפלו בגלל חוסר מקצועיות זה הכל..

בנוגע לחתונה עם לסבית.. שמע, גמני לא בדיוק בקטע של מערכות יחסים אבל זה יכול להשתנות בכל רגע ואני בכלל לא אבין איך זה קרה.
    אז תשכח מהלסבית. מגיעה לך אהבה בחיים! גם אם היא תגיע בגיל 30 או 40.. היא תגיע.

קח את זה באיזי נשמה.. אפשר לחשוב שמחר אתה הולך למות. קח בחשבון שהכל יכול להשתנות.. בינתיים - do your best

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    הנה משפט שכדאי שתקלוט ומהר - life is what happens while you're busy making other plans

התכנונים האלה שלך? סופר נחמדים
    בתכלס? החיים בנויים קצת אחרת. אתה לא יודע מה יקרה. אתה בן 18 כפרה... אפילו המוח שלך לא הספיק להתפתח עד הסוף. קח ת'זמן, מה הלחץ?
    להיות טכנאי מחשבים לא אומר שזהו, מרגע זה והלאה החיים שלך הם סדרה משעממת של לוחות אלקטרוניים. ההנאה בחיים האלה תלויה רק בך...
    מי אמר שאתה לא יכול להיות גם טכנאי וגם לפתוח מסעדה? כמובן שפתיחת מסעדה היא עסק רציני שרצוי לא לעשות 'לבד', אלא לשכור אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים.. תסתכל תוכניות של שף רמזי שעוזר לאנשים להציל מסעדות. המסעדות האלו נפלו בגלל חוסר מקצועיות זה הכל..

בנוגע לחתונה עם לסבית.. שמע, גמני לא בדיוק בקטע של מערכות יחסים אבל זה יכול להשתנות בכל רגע ואני בכלל לא אבין איך זה קרה.
    אז תשכח מהלסבית. מגיעה לך אהבה בחיים! גם אם היא תגיע בגיל 30 או 40.. היא תגיע.

קח את זה באיזי נשמה.. אפשר לחשוב שמחר אתה הולך למות. קח בחשבון שהכל יכול להשתנות.. בינתיים - do your best
    זה נכון, כל החיים שלי אני משנה מקצועות למה שאני רוצה להיות בעתיד, מאלף כלבים, מאלף סוסים, חקלאי, טכנאי מחשבים ועכשיו גם מסעדה.
    אבל בחיים לא הייתי כ"כ נעול וכ"כ בטוח בדרך הזו, יש לנו ברוך ה' במשפחה (הקרובה) 3 מסעדות, ההכנסות בשמיים.
    אני כמעט כל יום עובד במסדעה, חותך, מטגן,מבשל, מכין בגטים...לפתוח מסעדה בשבילי זה יהיה קל, במיוחד מהרקע והניסיון שבאתי ממנו.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אני כמעט כל יום עובד במסדעה, חותך, מטגן,מבשל, מכין בגטים...
    אתה תהיה בעל טוב

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

אתה תהיה בעל טוב
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    זה נכון, כל החיים שלי אני משנה מקצועות למה שאני רוצה להיות בעתיד, מאלף כלבים, מאלף סוסים, חקלאי, טכנאי מחשבים ועכשיו גם מסעדה.
    אבל בחיים לא הייתי כ"כ נעול וכ"כ בטוח בדרך הזו, יש לנו ברוך ה' במשפחה (הקרובה) 3 מסעדות, ההכנסות בשמיים.
    אני כמעט כל יום עובד במסדעה, חותך, מטגן,מבשל, מכין בגטים...לפתוח מסעדה בשבילי זה יהיה קל, במיוחד מהרקע והניסיון שבאתי ממנו.
    אז אתה מתאים להיות שף לא להיות בעל מסעדה
    לא לנהל
    לתכנן
    להתעסק עם אנשים

יותר מאחורי הקלעים..
    וגם בשביל להיות שף אתה יכול ללמוד ולהוציא תואר אם אני לא טועה ככה יש פחות סיכוי להכשל ושתשאר בלי כלום
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 08-07-2011 בשעה 17:02. סיבה: שגיאת כתיב

לייקים
    93
    נקודות
    1

באופן כללי, אני בן אדם שאוהב סדר בראש, אני לא אוהב לחכות עד הסוף ואז להחליט.
    אני אוהב לשבת , לחשוב ואז לבצע, רק בגלל זה אני מתכנן את החיים שלי כמה שנים קדימה.
    נכון שהכל יכול להשתנות אבל כרגע זה מה שנראה לי הכי נכון..
    בנוגע לעניין של הלסבית, עברתי 3 מערכות יחסים רציניות, בכולם יצאתי פגוע..., ניסיתי שוב להכנס למערכת יחסים.
    אבל זה בסוף היה סתם סטוץ' מסריח, משהו שאני לא אוהב, אני פשוט לא מחפש את זה , אני מעדיף למצוא מישהי, להתחתן ועד גיל 25
    להיות כבר עם ילד או יותר...

אתה תהיה בעל טוב
    הרבה אומרים לי את זה (:
    מי שרואה מאסטר שף, הרבה אומרים שגיא שבא לאודישן עם האוכל של אשתו ללא ידיעתה יצא הומו.
    אני לא חושב ככה בכלל, אני אומר כל הכבוד לבחור, ישראל צריכה רק בחורים כאלו מפרגנים, מה רע בלתת פרגון לאשה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,091 | הודעות: 8,150,673 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect