לי הרשאה לבטל את החברות , האם זה חד כיווני או שזה תלוי במדיניות של מי שבעל ההרשאות בקבוצה, או שבכל הקבוצות בפייסבוק העניין זהה.
האם צריך לשים לב למשהו במאפיינים של הקבוצה בעניין הצטרפות או ביטול לפני שמצטרפים ?
תודה מראש
לי הרשאה לבטל את החברות , האם זה חד כיווני או שזה תלוי במדיניות של מי שבעל ההרשאות בקבוצה, או שבכל הקבוצות בפייסבוק העניין זהה.
האם צריך לשים לב למשהו במאפיינים של הקבוצה בעניין הצטרפות או ביטול לפני שמצטרפים ?
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי xshai_X; 09-07-2011 בשעה 14:57.
|
|
כשאתה מצטרף לקבוצה או לדף בפייסבוק אתה יכול לבטל את ההצטרפות שלך בדיוק כמו שאתה יכול לבטל חברות עם מישהו. זה קל ומהיר.
גם במקרה שאתה צריך לשלוח בקשה בשביל שהאדמין יצרף אותך לקבוצה אתה יכול לפרוש מתי שמתחשק לך.
אגב, אם אתה רוצה שלא יידעו שבכלל היית חבר בקבוצה פשוט תעבור למטה על ההיסטוריה של כל התגובות בקיר ותמחק את ההודעות שרשמת שם לכל אורך תקופת החברות שלך ורק אח"כ תפרוש מהקבוצה.
כשאתה מצטרף לקבוצה או לדף בפייסבוק אתה יכול לבטל את ההצטרפות שלך בדיוק כמו שאתה יכול לבטל חברות עם מישהו. זה קל ומהיר.
גם במקרה שאתה צריך לשלוח בקשה בשביל שהאדמין יצרף אותך לקבוצה אתה יכול לפרוש מתי שמתחשק לך.
אגב, אם אתה רוצה שלא יידעו שבכלל היית חבר בקבוצה פשוט תעבור למטה על ההיסטוריה של כל התגובות בקיר ותמחק את ההודעות שרשמת שם לכל אורך תקופת החברות שלך ורק אח"כ תפרוש מהקבוצה.
הקבוצה יהיה כתוב בקיר שלי ? האם זה אפשרי , האם זה משהו כללי שתופס גם לקבוצות נוספות או ספציפית לקבוצה ? איך עושים זאת ?
תודה מראש
בטח!יש לך שם איזה כפתור שאתה לוחץ על כל הקבוצות ואתה בוחר מה למחוק מה להשאיר.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
של הקבוצה לא יופיע בקיר שלי , וחוץ מזה אני מבין ממך שניתן לעשות אבחנה בין הקבוצות ,ז"א שבחלק מהקבוצות שארשום יופיע על הקיר ולחלק לא.
אז השאלה - האם תוכל להסביר לי בצעדים פשוטים מה לעשות כי הפייסבוק הזה לא הכי ידידותי
תודה מראש
וואלה אחי זה לא פיתרון, זה רק מסבך , כי אני רוצה שחברי הקבוצה ידעו את זהותי האמיתית עם התמונה אך יחד עם זאת לא רוצה שחברי הפרופיל שלי ידעו שאני כותב/חבר בקבוצה מסויימת ,בנוסף לא אכפת לי שחברי פרופיל יראו מה כותב בקבוצה אחרת.
לעניות דעתי חייבת להיות האופציה בפייסבוק לפחות למשהו כללי וגורף לכל הקבוצות ? ואם כן כיצד עושים זאת.
אשר למשהו ספיציפי לגבי קבוצה מסויימת יכול ויש אבל זה בטח רק למקצוענים ?
אין תיוג - נערך.
תדע להבא
LOVE marijuana