אז ככה,אני היום פוגש את הילדה שאני אוהב אותה עכשיו אני רוצה להגיד לה שאני אוהב אותה והכל
אני לא יכוול פשוט לתפוס אותה,להגיד לה משהו באוזן וזהו
אני רוצה שזה יבוא מהלב שלי אליה
מישהו יכול לתת לי טיפים מה להגיד לה?
אז ככה,אני היום פוגש את הילדה שאני אוהב אותה עכשיו אני רוצה להגיד לה שאני אוהב אותה והכל
אני לא יכוול פשוט לתפוס אותה,להגיד לה משהו באוזן וזהו
אני רוצה שזה יבוא מהלב שלי אליה
מישהו יכול לתת לי טיפים מה להגיד לה?
|
|
מועבר למתבגרים ומתגברים, הפורום הזה יתן לך הרבה יותר מידע מאשר יעוץ מיני (אתה הרי רוצה להתוודות על אהבתך אלייה ולא על הרצון לקיום יחסי מין).
אני אישית ממליצה לך לראות קודם איך היא מגיבה לנוחכות שלך לידה, אם במהלך שיחה כדרך אגב תלטף את הכתף שלה, אם היא לא נרתעת מהפעולה הזו זאת אומרת שיש לה חיבה כלפייך אתה יכול להתקדם הלאה וברגע שתרגיש בטוח תומר לה מה אתה מרגיש כלפייה.
קודם כל שאלה מנחה, אולי זה יעזור לך לבחור מה להגיד, אתה אוהב אותה? הקרבת בשבילה? אוהב אותה באמת? או דלוק אליה כי היא פצצה, והיא נחמדה, וגורמת לך להסמיק כזה?
עכשיו נעבור לפתרון הבעיה שלך, במקרה והתשובה היא, "כן אחי, אני אוהב אותה מהלב, ולא מהעיניים"
אם זו פעם ראשונה שלכם בייחד, אולי כדאי שלא להגיד "אני אוהב אותך" במילים האלה ממש, זה יכול להלחיץ אותה, כי איך הוא אוהב אותי ואולי אני לא אותו וכו' וכו' וכו'... קיצר, תעבור ל"אני אוהב אותך" בשלב טיפה יותר מאוחר... תגיד לה "את יודעת שאת ממש מוצאת חן בעייני?" או משו בסיגנון של "אני משוגע עליך"...
אם זו לא תהיה הפגישה הראשונה אלה מצב יותר מאוחר, ואתה רוצה להגיד לה את זה, אין יותר טוב מלהחזיק לה את היד להסתכל לה בעיניים, ולהגיד כמה שהלב שלך רץ, שאתה לא בטוח שיש לך את האומץ להגיד את זה (תגיד את זה! בנות אוהבות שאנחנו מתרגשים מהדברים הקטנים, יש כאן מישהיא שרוצה לחזק את מה שאני טוען? או שזה רק חברה שלי?) ואז תסתכל לה בעיניים ופשוט תגיד את זה, יהיה פיצוץ!
בהצלחה אחי!
אדם הבנתי למה אתה מתכוון אבל אני יסביר את זה במילים שלי אולי הם גם יבינו את זה ממני.
אדם מתכוון להגיד שאולי אתה לא באמת אוהב אותה וכולה נדלקת עליה? אולי ברמה קשה אולי קצת פחות אבל יכול להיות שזאת סתם הידלקות..
מסיבות כאילו או אחרות כגון:
היא יפה , יש לה אופי נחמד אבל זה הכל בשבילך זה לא מספיק לאהוב אותה , היא מאוד סנובית ועוד דברים שעושים לך את זה אבל לא גורמים לך לאהוב באמת מהלב.
אם אתה הולך לישון ומדמיין אותה ליפני שינה , מתגעגע ליראות אותה כל הזמן , חושב עליה יותר מידי , כשאתה פוגש אותה יש פרפרים בבטן זאת יכולה להיות אהבה...
כדאי שקודם כל תברר עם עצמך מה אתה מרגיש בדיוק כי לפעמים הפליטת פה הזאת יכולה לגרום לדברים לא רצוים.
אם אתה בכל מקרה רוצה להגיד לה שאתה אוהב אותה (אני חושב שזה מוקדם מידי) אז תדבר איתה בפייסבוק תיפגש איתה לבד או תיצאו ייחד עם חברים ותיקח אותה לצד ותגיד לה..
מה שהיא חשוב זה שלא תפחד מ "לא" כי בדרך כלל אנשים פוחדים לשמוע "לא" אז הם מפחדים להגיד את האמת.
אל תפחד תתפוס את עצמך בידים ותעשה את זה!
מקווה שעזרתי
לכל בעיה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי או לצוטט אותי באשכולך , אשמח לעזור![]()