קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] לא יודע איך להגיד..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2008, 18:14
  2. [שאלה] איך להגיד למשהי לא
    על ידי VeilSide בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-05-2008, 12:59
  3. איך להגיד לידידה שלי שאני אוהב אותה?..
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 17:46
  4. איך להגיד לה את זה :/
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 02-11-2007, 17:53
  5. לא יודע איך להגיד לו את זה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 16:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

איך להגיד לה את זה?...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רוני
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    להיות ישראלי זה להיכנס לסופר פארם לשים בושם ולצאת.

ברירת מחדל איך להגיד לה את זה?...

אז ככה,אני היום פוגש את הילדה שאני אוהב אותה עכשיו אני רוצה להגיד לה שאני אוהב אותה והכל

אני לא יכוול פשוט לתפוס אותה,להגיד לה משהו באוזן וזהו

אני רוצה שזה יבוא מהלב שלי אליה

מישהו יכול לתת לי טיפים מה להגיד לה?

2. קישורים ממומנים

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

מועבר למתבגרים ומתגברים, הפורום הזה יתן לך הרבה יותר מידע מאשר יעוץ מיני (אתה הרי רוצה להתוודות על אהבתך אלייה ולא על הרצון לקיום יחסי מין).

אני אישית ממליצה לך לראות קודם איך היא מגיבה לנוחכות שלך לידה, אם במהלך שיחה כדרך אגב תלטף את הכתף שלה, אם היא לא נרתעת מהפעולה הזו זאת אומרת שיש לה חיבה כלפייך אתה יכול להתקדם הלאה וברגע שתרגיש בטוח תומר לה מה אתה מרגיש כלפייה.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

קודם כל שאלה מנחה, אולי זה יעזור לך לבחור מה להגיד, אתה אוהב אותה? הקרבת בשבילה? אוהב אותה באמת? או דלוק אליה כי היא פצצה, והיא נחמדה, וגורמת לך להסמיק כזה?
    עכשיו נעבור לפתרון הבעיה שלך, במקרה והתשובה היא, "כן אחי, אני אוהב אותה מהלב, ולא מהעיניים"
    אם זו פעם ראשונה שלכם בייחד, אולי כדאי שלא להגיד "אני אוהב אותך" במילים האלה ממש, זה יכול להלחיץ אותה, כי איך הוא אוהב אותי ואולי אני לא אותו וכו' וכו' וכו'... קיצר, תעבור ל"אני אוהב אותך" בשלב טיפה יותר מאוחר... תגיד לה "את יודעת שאת ממש מוצאת חן בעייני?" או משו בסיגנון של "אני משוגע עליך"...

אם זו לא תהיה הפגישה הראשונה אלה מצב יותר מאוחר, ואתה רוצה להגיד לה את זה, אין יותר טוב מלהחזיק לה את היד להסתכל לה בעיניים, ולהגיד כמה שהלב שלך רץ, שאתה לא בטוח שיש לך את האומץ להגיד את זה (תגיד את זה! בנות אוהבות שאנחנו מתרגשים מהדברים הקטנים, יש כאן מישהיא שרוצה לחזק את מה שאני טוען? או שזה רק חברה שלי?) ואז תסתכל לה בעיניים ופשוט תגיד את זה, יהיה פיצוץ!

בהצלחה אחי!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    קודם כל שאלה מנחה, אולי זה יעזור לך לבחור מה להגיד, אתה אוהב אותה? הקרבת בשבילה? אוהב אותה באמת? או דלוק אליה כי היא פצצה, והיא נחמדה, וגורמת לך להסמיק כזה?
    עכשיו נעבור לפתרון הבעיה שלך, במקרה והתשובה היא, "כן אחי, אני אוהב אותה מהלב, ולא מהעיניים"
    אם זו פעם ראשונה שלכם בייחד, אולי כדאי שלא להגיד "אני אוהב אותך" במילים האלה ממש, זה יכול להלחיץ אותה, כי איך הוא אוהב אותי ואולי אני לא אותו וכו' וכו' וכו'... קיצר, תעבור ל"אני אוהב אותך" בשלב טיפה יותר מאוחר... תגיד לה "את יודעת שאת ממש מוצאת חן בעייני?" או משו בסיגנון של "אני משוגע עליך"...

אם זו לא תהיה הפגישה הראשונה אלה מצב יותר מאוחר, ואתה רוצה להגיד לה את זה, אין יותר טוב מלהחזיק לה את היד להסתכל לה בעיניים, ולהגיד כמה שהלב שלך רץ, שאתה לא בטוח שיש לך את האומץ להגיד את זה (תגיד את זה! בנות אוהבות שאנחנו מתרגשים מהדברים הקטנים, יש כאן מישהיא שרוצה לחזק את מה שאני טוען? או שזה רק חברה שלי?) ואז תסתכל לה בעיניים ופשוט תגיד את זה, יהיה פיצוץ!

בהצלחה אחי!

שזה אותו דבר

מזה "לאהוב מהעניים" "לאהוב מהלב" WTF?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 08-07-2011 בשעה 19:52.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    שזה אותו דבר

מזה "לאהוב מהעניים" "לאהוב מהלב" WTF?
    חחח, נכון שאף פעם לא הייתה מאוהב באמת אחי? מזה אותו דבר? אתה כנראה חיי בעולם שכולו רק חומר... עצוב קצת שאתה חושב שנשים הם חומר שמיועד רק להיות יפות ושההרגשה שאתה מרגיש כשאתה איתה היא לא יותר מרק להיות "דלוק" עליה...
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

אדם הבנתי למה אתה מתכוון אבל אני יסביר את זה במילים שלי אולי הם גם יבינו את זה ממני.
    אדם מתכוון להגיד שאולי אתה לא באמת אוהב אותה וכולה נדלקת עליה? אולי ברמה קשה אולי קצת פחות אבל יכול להיות שזאת סתם הידלקות..
    מסיבות כאילו או אחרות כגון:
    היא יפה , יש לה אופי נחמד אבל זה הכל בשבילך זה לא מספיק לאהוב אותה , היא מאוד סנובית ועוד דברים שעושים לך את זה אבל לא גורמים לך לאהוב באמת מהלב.
    אם אתה הולך לישון ומדמיין אותה ליפני שינה , מתגעגע ליראות אותה כל הזמן , חושב עליה יותר מידי , כשאתה פוגש אותה יש פרפרים בבטן זאת יכולה להיות אהבה...
    כדאי שקודם כל תברר עם עצמך מה אתה מרגיש בדיוק כי לפעמים הפליטת פה הזאת יכולה לגרום לדברים לא רצוים.
    אם אתה בכל מקרה רוצה להגיד לה שאתה אוהב אותה (אני חושב שזה מוקדם מידי) אז תדבר איתה בפייסבוק תיפגש איתה לבד או תיצאו ייחד עם חברים ותיקח אותה לצד ותגיד לה..
    מה שהיא חשוב זה שלא תפחד מ "לא" כי בדרך כלל אנשים פוחדים לשמוע "לא" אז הם מפחדים להגיד את האמת.
    אל תפחד תתפוס את עצמך בידים ותעשה את זה!
    מקווה שעזרתי
    לכל בעיה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי או לצוטט אותי באשכולך , אשמח לעזור

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,208 | הודעות: 8,150,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect