הרבה הנחות שגויות וחוסר ידע הפגנת.
אינני מאמין שאלוהים שינה את דעתו, אנחנו עדיין העם הנבחר, יש לנו עדיין מקום חשוב ומכובד אצל אלוהים - רק שאלוהים כרת עמנו ברית חדשה והיא תקפה גם לגויים, על מנת שאלו יוכלו להגאל כשם שהיהודים יכולים.
אתה שואל אותי על מה אני מבסס את טענותיי? טענותך מבוססות באופן אירוני ואף מבזה על ספר בשם "תולדות ישו" אשר נכתב בימי הביניים, והוא חיבור שמטרתו לשים ללעג ולקלס את עיקריה של הנצרות על ידי מתן פרשנות חדשה ושלילית לאירועי הברית החדשה.
הוא נוגד את הגרסה התלמודית לגבי ישוע, והוא נכתב כבדיחה ופרודיה, אם אתה רוצה את הסיפור האמיתי תפנה לברית החדשה וקרא אותה, אל תפחד אני בטוח שתראה שאין זה נורא כל כך ולעומת הספר "תולדות ישו" יש לה אמינות היסטורית.
תולדות ישו בויקיפדיה
אוקי, טעות אחת גדולה - ישנם הרבה דתות שאינן מאמינות באלוהי ישראל המופיע בתנ"ך, הינדואיזם, שינטו, בודהיזם, ג'ייניזם, סיקיזם, שמאניזם, דתות אפריקאיות מסורתיות, טאואיזם, קונפוציאניזם, סיינטולוגיה, זורואסטריות, דת האבוריג'ינים באוסטרליה, נאופאגניזם, אנימיזם, טוטמיזם, וודו, ספיריטיזם, שטניזם, טנריקו ועוד...
ניסית לסכם את התאולוגיה הנוצרית במשפט אחד זה לא יעבוד, משיחים ונוצרים אינם מאמינים בשטות שכתבת, אנו מאמינים בבן האלוהים ישוע המשיח שבה לעולם ונצלב על מנת להוות את הקורבן המושלם למען האנושות, שעל ידי קורבן זה יכופרו חטאינו.
מי עוד יכול לכפר כקורבן על כל חטאי האנושות? רק בן האלוהים אחת מהוויותיו של אלוהים, וכל החסד הזה שעשה עימנו אלוהים היא ברית חדשה למען לא יאבד כל המאמין בו - אלא ירש חיי עולם.