אם אתם באים לנשק בחורה והיא מזיזה תראש או מתנגדת או משהו איך אתם מגיבים ? ,את האמת זה אף פעם לא קרה לי אבל שזה יקרה אני רוצה לדעת איך להגיב...
אם אתם באים לנשק בחורה והיא מזיזה תראש או מתנגדת או משהו איך אתם מגיבים ? ,את האמת זה אף פעם לא קרה לי אבל שזה יקרה אני רוצה לדעת איך להגיב...
|
|
מה צריך לעשות? ממשיכים רגיל כאילו לא קרה כלום ומנסים מאוחר יותר שוב.
אני בכלל לא מבין איך אתה רוצה לנשק אותה עם שקית על הראש..
האנונימיים האלה XD
אני בכלל לא מבין איך אתה רוצה לנשק אותה עם שקית על הראש..
האנונימיים האלה XD
אין סיבה להילחץ, אתה מתנהג כאילו זה לא קרה, משנה נושא בונה קצת יותר נוחות ומתח מיני ומנסים עוד פעם.
סתכל מה הוא עשה
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
טוב שזה לא הסרטון הכי מבויים בארץ, בגלל שידוע שהסימן המוסכם בפיקאפ שכשבחורה נמשכת למישהו היא משחקת בשיער אז זה מודגם פה כל כך הרבה פעמים, וואלה מבין הבנות שהיו לי איתם קטעים או מבין אלה שרצו ואני לא רציתי, לא ראיתי אותן עושות תסרוקות חדשות תוך כדי שהן מסתכלות עליי חח
או שמתעלמים ומנסים שוב אחרי כמה דקות
או שמדברים על זה, וצוחקים על זה באופן הכי פתוח שאפשר
זה כזה פתאטי שאנשים בכוח מחפשים לרדת על ניקולאס וסניה שזה משהו.
אין שום דבר מבויים באף אחד מהסרטונים שלהם (אלא אם כן אלו סרטונים הזויים שסניה בעצמו כותב שזה מבויים ונעשה בשביל הכיף).
המטרה בסרטונים האלו היא להראות מקרים אמיתיים והדרכים להתמודד איתם, ממש לא להראות סרטונים מבויימים של חוסר הצלחה עם נשים.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
אני לא מנסה לרדת על אף אחד, פשוט זה נראה ממש ממש מוגזם גם אם זה היה מיסטרי או גאמבלר או לא יודע מי הייתי טוען שלדעתי זה מבויים, זה הכל.