קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם אתם הולכים לקנות את משחק הCOD ההבא?
    על ידי Decepticon בפורום Call Of Duty
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2011, 14:32
  2. האם קיים אלוהים?
    על ידי Jacoby בפורום יהדות
    תגובות: 116
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 00:44
  3. האם אתם רוצים פורום silkroad(משחק רשת)
    על ידי mcy בפורום סקרים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-04-2007, 09:19
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 21:06
  5. [דיון] Gunz The Duel האם מישהו עדיין משחק במשחק?
    על ידי BlacK AnGel בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 17:12
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

האם איינשטיין טעה? "אלוהים משחק בקוביות" - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אז אני צריך או לא צריך להוכיח לך שזה קיים?

אז הנה אתה אומר שהתפילות עוזרות, תוכיח שהן עוזרות. אני אומר שאם אני יגיד אחמד מוחמד הגדול זה ישמור עליך בגבול, אני צריך להוכיח את זה? או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

מה קשור תנך, יש עובדות היסטוריות [לא התנך] אחרות שלפני 2000 שנה הומצא כאן עם והוא נקרה עם ישראל\ארץ ישראל\יהודה\למי אכפת מהשם. ובגלל שלא הייתה כאן מדינה אז אפשר היה להקים כאן מדינה, אי אפשר להקים מדינה בשום מקום אחר כי כל העולם כבר "כבוש" על ידי מדינות אחרות [חוץ מאנתרטיקה].
    אני לא משחק במשחקים שלך. כשאתה רוצה לטעון אודות דבר מדעי אז כן, מן הסתם אנשים ירצו הוכחה או שהם לא יתייחסו אליך.
    כאן לא מדובר במדע, זה משהו הרבה מעבר וגם לו יש הוכחה, כפי שכבר הסברתי. אם תרצה להגיע לאמת תגיע אם תרצה לתרץ תרוצים דחוקים בכדי "להתחמק" מהמצוות ולחיות חיים ללא תכלית של פרזיט אז זו בחירה שלך אבל דע את הדרך שבה אתה הולך.

מדובר כאן על אמונה. אם תגיע להבנה שהמסורת היא אמת לא תצטרך לדבר על הוכחה שהתפילה עוזרת או לא.

אז תבדוק שוב, לא על סמך הידע שלך כיצד מקימי המדינה נימקו את הצורך דווקא בחלקה הזאת. ותשמע את עצמך - לא היה מקום לעם כ"כ קטן בשום מקום בעולם מלבד ארץ ישראל כפי שכתוב בתנ"ך והשם שלה הוא כפי שכתוב בתנ"ך - במקרה. נו באמת.
    נערך לאחרונה על ידי gavra; 10-07-2011 בשעה 16:29.
    בברכה,

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אני לא משחק במשחקים שלך. כשאתה רוצה לטעון אודות דבר מדעי אז כן, מן הסתם אנשים ירצו הוכחה או שהם לא יתייחסו אליך.
    כאן לא מדובר במדע, זה משהו הרבה מעבר וגם לו יש הוכחה, כפי שכבר הסברתי. אם תרצה להגיע לאמת תגיע אם תרצה לתרץ תרוצים דחוקים בכדי "להתחמק" מהמצוות ולחיות חיים ללא תכלית של פרזיט אז זו בחירה שלך אבל דע את הדרך שבה אתה הולך.

מדובר כאן על אמונה. אם תגיע להבנה שהמסורת היא אמת לא תצטרך לדבר על הוכחה שהתפילה עוזרת או לא.

אז תבדוק שוב, לא על סמך הידע שלך כיצד מקימי המדינה נימקו את הצורך דווקא בחלקה הזאת. ותשמע את עצמך - לא היה מקום לעם כ"כ קטן בשום מקום בעולם מלבד ארץ ישראל כפי שכתוב בתנ"ך והשם שלה הוא כפי שכתוב בתנ"ך - במקרה. נו באמת.

אני אומר שאם אני יגיד אחמד מוחמד הגדול זה ישמור עליך בגבול, אני צריך להוכיח שזה נכון? או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

אני צריך להוכיח שזה נכון? או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

חיים של פרזיט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שטף לך ככה את המוח מי שלא מתפלל כל היום הוא חיי חיים של פרזיט? חחחחחחחחחחחחחח עצוב לראות איך הדת מעוותת אנשים שחופרים להם עליה מגיל 0

אני בטוח שדוד בן גוריון היה פרזיט
    יוני נתניהו
    ובכלל כל מי שלא מתפלל הוא פרזיט

רק אתה צדיק

אני אומר שאם אני יגיד אחמד מוחמד הגדול זה ישמור עליך בגבול, אני צריך להוכיח שזה נכון? או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

אף אחד לא צריך להוכיח שזה נכון. זה נכון, ואם אתה בספק לגבי הדרך שלך, אפילו הספק הכי קטן שהוא מן הסתם קיים כי כל מה שאתה נשען עליו הוא שקר ולא מדוייק (למרות שהוא מתבסס על מתמטיקה ופיזיקה) אז מן הסתם תרצה לבחון את האפשרות שהדת שלך היא האמת. כי שוב, אתה חי פה, לאחד מהאבות שלך יש מסורת ועוד הרבה סיבות למה לחקור. אם אתה בוחר להיות חאפר זה בעיה שלך.
    ודרך אגב, לשיטתך, גם מה שלא נכון צריך להוכיח.

חיים של פרזיט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שטף לך ככה את המוח מי שלא מתפלל כל היום הוא חיי חיים של פרזיט? חחחחחחחחחחחחחח עצוב לראות איך הדת מעוותת אנשים שחופרים להם עליה מגיל 0

אני בטוח שדוד בן גוריון היה פרזיט
    יוני נתניהו
    ובכלל כל מי שלא מתפלל הוא פרזיט

רק אתה צדיק
    עוד פעם, לא טבעתי כל חיי בדת. וזה לא קשור ללהתפלל. זה קשור להתנדבות, עשייה למען האחר. הצד השני של האגואיזם, האגואיזם שאתה טובע בו.
    דיברתי על ערכים, נתת דוגמאות של חילוניים שכן יש להם ערכים (לא באופן מלא, אבל יש) אך מעניין אותי לראות אם אנשים יזכרו את השם שלך כמו את שלהם כשיבוא הזמן. לא ניתן להגיע לשלמות בערכים ללא אלוקים, את זה לא אני הוכחתי.
    בברכה,

לא הבנתי כלום ממה שרשמתה לי, תענה 1 או 2.

אני אומר שאם אני יגיד אחמד מוחמד הגדול זה ישמור עליך בגבול,

1.אני צריך להוכיח שזה נכון?
    2.אתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

לא הבנתי כלום ממה שרשמתה לי, תענה 1 או 2.

אני אומר שאם אני יגיד אחמד מוחמד הגדול זה ישמור עליך בגבול,

1.אני צריך להוכיח שזה נכון?
    2.אתה צריך להוכיח שזה לא נכון?
    ואני אענה שוב, אף אחד לא צריך להוכיח. אתה צריך לרצות להבין באמת ולהפסיק להתכחש למה שמסבירים לך.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    ואני אענה שוב, אף אחד לא צריך להוכיח. אתה צריך לרצות להבין באמת ולהפסיק להתכחש למה שמסבירים לך.
    לא לא לא....
    אם אלוהים קיים, אנחנו האנשים הפשוטים צריכים הוכחה בכדיי להבין,
    ובלי הוכחות, אנחנו לא נאמין - לכן אנו אתאיסטים.

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לא לא לא....
    אם אלוהים קיים, אנחנו האנשים הפשוטים צריכים הוכחה בכדיי להבין,
    ובלי הוכחות, אנחנו לא נאמין - לכן אנו אתאיסטים.
    יש לי הוכחה שאין הוכחה מדוייקת שיש אלוקים. זה אמונה שיש לה בסיס והיא הגיונית. הרבה יותר הגיונית מתאוריית המפץ הגדול.
    אם הייתה הוכחה כזאת מדוייקת ומאה אחוז אז כולם היו מקיימים את המצוות וזה היה בפוגע בבחירה החופשית שעליה אנו עתידים לקבל שכר.
    יש עניין לבחור בטוב ולא רק לעשות טוב (למה יש לנו יצר הרע? למה אנחנו בכלל צריכים לקיים מצוות? שהקב"ה ייתן לנו שכר בלי שנעבוד עבורו..)
    בברכה,

אז יופי כבר אנחנו מסכימים שאין הוכחה לאלוהים.

מה קשור מפץ גדול? אני בכלל לא יודע מזה ואין לי מושג איך העולם נוצר ולאף אחד אין מושג כי אף אחד לא הוכיח. יש רק דעות.
    ועד שלא תביא הוכחה כל הסיפורי אגדות שלך לא מעניינות אף אחד.

מזה יצר רע?

gavra אני יגיד לך משהו שנראה לי אמרתי לך כבר באשכול אחר: אם אבא שלך היה מוסלמי או חסיד של הסיינטולוגים או נוצרי אז היית מאמין למה שהוא יגיד לך רק בגלל שהוא אמר לך את זה ושוב פעם זה לא הופך את זה לנכון. אתה בן אדם שקשה לו להבדיל בין המציאות לפנטזיה. המציאות זה לא מה שסיפרו לך המציאות היא מה שאתה רואה או יכול להוכיח שהוא נכון על פי מה שאתה רואה ולא המצאה שאבא של אבא שלך המציא.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect