נכתב במקור על ידי .Zeta תנו לי משהו להגיב! מהר! הסוללה של הלפטופ עוד מעט נגמרת! נו תגיב יחפרן חח אבל תן לייק על זה נכתב במקור על ידי TheSecret תין הכל לטוב אחי תחזיר?
נתתי
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta נתתי תודה נשמה יאללה אנשים לייקים שווים האלה שווה יש עוד 14 דקות! לקבל 10 לייקים אני חושב
נכתב במקור על ידי .Zeta תנו לי משהו להגיב! מהר! הסוללה של הלפטופ עוד מעט נגמרת! מה ?!
נכתב במקור על ידי TheSecret מה ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שניזכרת נשמה.
לילה טוב חברים
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal לילה טוב חברים איפה אתה י'אח?! זאת ההודעה הראשונה או השניה שלך פה כולה למה ככה אחי? געגועים חחח
ייייאללה אנשים מה קרה אני רוצה צוחקים לא לייקים זה אשכוללילה לא אשכולחננן
יאללה אני עושה הקדשות 500.
נכתב במקור על ידי Regression יאללה אני עושה הקדשות 500. חחחח.... 500 הוודעות
נכתב במקור על ידי Regression יאללה אני עושה הקדשות 500. אסור נשמה תעשה פה מקסימום תצוטט את מי שאתה רוצה.. אבל הקדשות זה רק של 1000 וקפיצות של 1000
נכתב במקור על ידי MeAndYou אסור נשמה תעשה פה מקסימום תצוטט את מי שאתה רוצה.. אבל הקדשות זה רק של 1000 וקפיצות של 1000 אני יודע שאסור נשמה אבל באלי נשמה...
נכתב במקור על ידי Regression אני יודע שאסור נשמה אבל באלי נשמה... אז אמרתי לך תעשה פה או שתחכה לעוד 500 זה לא הרבה מבטיח לך ד"א יש עוד 3 דקות אני צריך עוד 5 לייקים ואני נותן לכם הורדה של אחת השווווות!
נכתב במקור על ידי MeAndYou איפה אתה י'אח?! זאת ההודעה הראשונה או השניה שלך פה כולה למה ככה אחי? געגועים חחח חח ראשונה.. אבל הלילה עוד צעיר עוד מעט יגיע השעה
נכתב במקור על ידי Regression אני יודע שאסור נשמה אבל באלי נשמה... חחחח...קיבלת לייק נשמה תחזיק לייק נשמה
חוקי הפורום