אני ארד הקיץ לאילת עם חברים , ורציתי לשאול כאן עוד פיקאפרים שיורדים לאילת , איפה הם עושים את הסארגים שלהם , אם יש להם שיטות מיוחדות למקום .. ובכללי דיון על אילת.
אני ארד הקיץ לאילת עם חברים , ורציתי לשאול כאן עוד פיקאפרים שיורדים לאילת , איפה הם עושים את הסארגים שלהם , אם יש להם שיטות מיוחדות למקום .. ובכללי דיון על אילת.
|
|
מה נראה לך, שזה איזה וואנדרלנד שצריך טריקים מיוחדים?
בנות הולכות לאילת כדי למצוא זיון
לא כזה קשה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
דניאל, בולשיט! לא כל הבנות הולכות לאילת למצוא זיון, זה בדיוק כמו לומר שכל הבנות הולכות למועדון למצוא זיון, וכן אני יודע שאם היא רחוקה מהבית אז כביכול פחות אכפת לה לזרום כי לא יודעים מי היא שם, אבל עדיין, קודם כל לא כל הבנות הן תיירות או כאלו שלא גרות באילת, שנית אני אפילו זוכר שכשאני ירדתי עם החבר'ה לאילת השנה אז אחד מהם אמר לי, באתי לפה ליהנות לא למצוא זיון (אני לא ישקר, אני אישית כן רציתי והתאכזבתי שהאופציה שלי הייתה רק עם כאלו שאני לא בעניין שלהן, אחת-איזו מישהי שהיא כבר עברה את שלב הMILF מזמן, והשניה סתם איזו כונפה), קיצר.. לא יורד ליומיים שוב אי פעם![]()
ואי ואיי ואיי.. מה שילך פה באילת אם פיקאפ ניראלי יהרוס לכול האילתים
ומקומות? אבויה כול מקום הטיילת , מועדונים , בים , לא צריך מקום בשביל פיקאפ