נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא אין יש להם חופש קצת ... פפפאאאק & באסה !? ייי'הייה היום ממשעמם בלי קופ'......
נכתב במקור על ידי TheSecret פפפאאאק & באסה !? ייי'הייה היום ממשעמם בלי קופ'...... לא נורא.... חחחח תראה סרטים
Erik Lamela 8
Sup?
נכתב במקור על ידי GreenPoison Sup? מה Sup? מה אין ללילה טוב חברים מה זה הפתיח הזווואת
לילה טוב
נכתב במקור על ידי GreenPoison לילה טוב לללללללליייק אחש'לי ראייתה זה לא קשה
אז מה איתכם אחים?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אז מה איתכם אחים? חחחוחוחשלי מרגיש אאאאאאאאוורגינל ?!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ואתה כמו תמיד קנאי אל תחליפי נושא
נכתב במקור על ידי .GiL. אל תחליפי נושא היי חחחחחתיכי
נכתב במקור על ידי TheSecret היי חחחחחתיכי היי קטנצ'יק
נכתב במקור על ידי `SelecTioN לילה טוב לכולם לילה טוב נכתב במקור על ידי .GiL. חנפנית אח שלי יקר חח יכלי היא לא חנפנית אל תדבר ככה על אנג'י לא יפה נשמה שלי..חח נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה טובב..... אין קופה היום :-\ לילה טוב אח ייקר!!!! נכתב במקור על ידי TheSecret שייהיייה לנו ללילה מהסרטים חברים !? תלייקלקו אותה אסור לבקש לייקים דיי נו. נכתב במקור על ידי Regression חחחחחחחחחחחח איזה פרק ענק יש עכשיו של רמזור XD חחחח גם אני אהבתי , ראית פולישוק? חחח גם חזק! נכתב במקור על ידי stClass עשיתי לייק לכוווווולם תלייקקו לי בחזרה אסור לבקש לייקים נשמה. נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לך חתיך.. לילה טוב נשמה יפשלי! יש התקדמות בעניין? חחחחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אסור לבקש לייקים נשמה. אז אני אוסיף למשפט "אם בא לכם"
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב חח יכלי היא לא חנפנית אל תדבר ככה על אנג'י לא יפה נשמה שלי..חח לילה טוב אח ייקר!!!! אסור לבקש לייקים דיי נו. חחחח גם אני אהבתי , ראית פולישוק? חחח גם חזק! אסור לבקש לייקים נשמה. לילה טוב נשמה יפשלי! יש התקדמות בעניין? חחחחחחח עשיתה ציטוט לכולם ולא לי?
חוקי הפורום