מישהו יכול להסביר לי קצת על role game? לא מצאתי חומר על זה בפורום
מישהו יכול להסביר לי קצת על role game? לא מצאתי חומר על זה בפורום
|
|
בהרבה מהמקרים, הרעיון הוא לגרום לבחורה להרגיש רגשות אליך, ולייצר משיכה אליך. בנוסף לגרום לה לחשוב עליך
כעל boyfriend material. משחק תפקידים עוזר בזה שאתה יכול לשחק איתה משחק של "זוגות".
"את כזאת חמודה, אני מאמץ אותך, עכשיו את אחותי הקטנה" (אני זורק את זה אפילו לבנות גדולות ממני, ואז נכנסים ל"וויכוח"
למה אני צודק. אני יותר בוגר/ ילדותי/ חמוד/ מצחיק/אני מאמץ ועוד.. אני מתפשר על ידי כך שאני מזמין אותה לקרב אגודלים
שיכריע. וחיבוק אחר כך)
"יודעת מה, את לא כזאת גרועה. אני חושב שכדאי שנתחתן. ואז ---(תיאור של החתונה והירח דבש)--- טוב, אז יאללה. התחתנו.
אתה יכול בתיאור לשחק עם דברים כמו, מי ישלם על הירח דבש, לאן תלכו, איפה תגורו אחר כך. זה טוב בגלל שתמיד אתה יכול
לזרוק משהו כמו, "טוב התגרשנו". אם היא אומרת משהו שאתה לא אוהב. (אני אוהב לספר על המאהבת שהיא לא מכירה P
**חשוב** זה משחק, לא לקחת משהו ברצינות ואם היא לא משתפת פעולה, תפסיק, אחרת אתה יכול לצאת ילדותי. בנוסף זאת
אחלה דרך לנצל קינו. "אנחנו נשואים את צריכה להביא לי נשיקה סוערת (שים פה מבט מפתה ואז תוסיף) אבל רק בלחי בנתיים".
בקיצור, תמציא.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אתה בעצם משפיע על הבחורה באמצעות משחק, לדוגמא: אתה לא יכל לבוא אליה ולהגיד, "אני הוא הגבר המושך, את צריכה להמשך עלי ולשבת לי על הברך" אבל אתה כן יכל לשחק משחק, לדוגמא: "ואוו זה היה כל כך חמוד עכשיו, את מוצאת חן בעניי, מעכשיו תיהי אחותי הקטנה" וכשהיא מדברת המון תגיד לה: "טוב כמה את מדברת אחותי, בואי שבי פה (שים אותה על הברך) ואל תעשי שטויות".
ככה, אתה מוריד לה מין מגבלה במוח שלא מאפשרת לה להתמסר אליך, היא כן נמשכת אליך ואפילו רוצה להימרח עליך, אבל דפוסי ההתנהגות שלה לא מאפשרים לה, ברגע שאתה משחק משחק תפקידים, אתה נותן לה את התירוץ המשכנע שהכל בתור משחק.
זו תקתיקה חזקה ואפשר לנצל אותה להרבה דברים, משחקי תפקידים יעילים הם בדרך כלל משחקים שאתה מעליה בתפקיד: מפקד, מורה, מדריך, אבא, בעל וכיו''ב.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
תודה לשניכם, מה כאילו הקטע עם אחותי הקטנה הוא הכי "ידוע"?
אפשר עוד דוגמאות?
תהיה יצירתי, תשחק את משחק התפקידים בהתאם למצב - היא השושבינה ואתה החתן, היא החתולה ואתה הבעלים, היא התלמידה ואתה המורה אנאערף.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.