נכתב במקור על ידי קהלני אתה מנצל אותי בנקודות, אהבה שלך אלי כבר מזמן עברה מי שמדגדג לי את הביצה ורושם שדיגדג מקבל נקודה ביגלל שאני נחמד היום אחרי לילה כזה לא צריך נק' חחח.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא צריך נק' חחח. אל תבייש אחי שלחתי אם אתה יכול ישלי גם ביצה חמודה למטה בחתימה, הביצה הימנית שלי והיא גם רוצה שמישהו חמוד שבמקרה מפקח סרטים וקולנוע הדגדג אותה גם.
נכתב במקור על ידי קהלני אל תבייש אחי שלחתי אם אתה יכול ישלי גם ביצה חמודה למטה בחתימה, הביצה הימנית שלי והיא גם רוצה שמישהו חמוד שבמקרה מפקח סרטים וקולנוע הדגדג אותה גם. האכלתי
נכתב במקור על ידי קהלני אל תבייש אחי שלחתי אם אתה יכול ישלי גם ביצה חמודה למטה בחתימה, הביצה הימנית שלי והיא גם רוצה שמישהו חמוד שבמקרה מפקח סרטים וקולנוע הדגדג אותה גם. שלח 2000 ואני מאכיל ...
אחחחח אין כמו אוכל ב5 בבוקר חחח...
נכתב במקור על ידי Aviv.E שלח 2000 ואני מאכיל ... סבבה תודה שאתה עושה לי הנחה אחי אני עוד שניה שולח! נכתב במקור על ידי Mr. Horror האכלתי תודה חמוד
נכתב במקור על ידי קהלני סבבה תודה שאתה עושה לי הנחה אחי אני עוד שניה שולח! תודה חמוד אל תוליך אותי שולל אם אתה שולח שלח כבר כי כבר עברה שניה
נכתב במקור על ידי Aviv.E אל תוליך אותי שולל אם אתה שולח שלח כבר כי כבר עברה שניה מצטער טעות שלי, כבר שולח!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אחחחח אין כמו אוכל ב5 בבוקר חחח... בתיאבון !
נכתב במקור על ידי קהלני סבבה תודה שאתה עושה לי הנחה אחי אני עוד שניה שולח! תודה חמוד בכיף מותק
הלכתי לישון
מי שרוצה 50 נק' שירשום אני!
נכתב במקור על ידי Aviv.E בתיאבון ! תודה ... אני בן אדם רעב ! לפני שעתיים אכלתי וגם עכשיו
נכתב במקור על ידי קהלני מי שרוצה 50 נק' שירשום אני! אני.
נכתב במקור על ידי קהלני מי שרוצה 50 נק' שירשום אני! אני ...
חוקי הפורום