ריצ'ארד דוקינס בנאדם חכם אבל אני לא אוהב את הדרך שבא הוא מוכר את האטאיזם.
בקטע הזה הוא לא טוב מאמנון יצחק ושאר ההומאים
ריצ'ארד דוקינס בנאדם חכם אבל אני לא אוהב את הדרך שבא הוא מוכר את האטאיזם.
בקטע הזה הוא לא טוב מאמנון יצחק ושאר ההומאים
|
|
זה שאנשים מפיצים את הדת בעזרת תחבולות וכ'ו זה משהו אחד.
אבל המהות של המסיונריות היא להפיץ את הדת נקודה.
ואתה הולך עם הראש בקיר, לא אמרתי שהוא עשה משהו לא בסדר או אמר משהו לא בסדר, אל תבין אותי לא נכון אני מעריץ את הבנאדם.
אבל הדרך שבא הוא עושה את זה היא לא טובה.
כי מי שכבר דתי, לא יקשיב לו.
אני מת על דוקינס, הכתיבה שלו שוטפת מרחיבת אופקים ומשעשעת והוא עובד בצורה הזו כי מה לעשות שלא כולם פרופסורים להנחלת המדע לציבור.מאוניברסיטת אוקספורד ומיקרו ביולוגים ימיים. אז הוא פשוט פונה למחנה המשותף הנמוך ביותר בחברה.
בחייך, אנשים דתיים פאנטיים לא מקשיבים לכלום, הם מפחדים להכניס הביתה ספרים, טלווזיה ואינטרנט. זה לא שהם מפחדים מהטכנולוגיה, הם מפחדים מהרעיונות! ולכן הם לא יקשיבו לדוקינס, כי הם פוחדים פחד מוות שאולי הוא צודק.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 16-07-2011 בשעה 15:32.
תפסיקו להתחרות. כולכם חושחשים באותה מידה בדיוק, כולכם שואפים לאינסוף באותו קצב.
במידה ובעוד מספר עשורים/מאות כשלא יהיו יותר הוכחות ממשיות לשואה, לא ניצולים, לא תמונות, לא מקומות לבקר בהם, מה אז תגיד? שזה חרטה? שאין הוכחה. אתם סותרים את עצמכם.
אבא שלי אמר שזה נכון ולמעשה כל האבות בדור הזה או אבותיהם. זאת ההוכחה, אתה פשוט לא מבין אותה/לא רוצה לקבל אותה/שניהם.
בברכה,
לשניהם יש תיעוד היסטורי. הרי לך התנ"ך, והרי לך המסורת.
כמובן שאתה יכול לפקפק בזה, זה לא מדע מדוייק זה לא 1 + 1 = 2, אתה לעולם לא תקבל הוכחה כזאת כי אמונה לא יכולה להיות מדוייקת, אם היא הייתה אז כולם היו "מאמינים". המסורת זה הסבר הגיוני מתקבל על הדעת ומי שרוצה לבחור לא להאמין בו רשאי לעשות זאת ולשאת בתוצאות.
בברכה,