נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו אני מבין.. גררר יאללה יאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללההההההההההההההההההההההה אני לא יודע את מי לשים בהקדשות תעזור לי ...
נכתב במקור על ידי TheSecret אנייי יייייייי'רצח את כל הערסים ששותים ומסתובבים ברחובות ועושים רעש יום אחד אני י'בוא עם גרזן אני י'רודי להם את ראש ככה ואימרו אמן !
נכתב במקור על ידי GreenPoison תביאו שירים אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה השייירים שלי לא טובים ?
נכתב במקור על ידי GreenPoison אחי תביא לי שיר אחד שאתה מאוד אוהב בבקשה... אני רוצה שיהיו לי מלא שירים להעביר את ה4 וחצי שעות האלה של הטיסה קח אחי חחחחח זה כל מה שאני שומע כרגע.. חלק ישנים חלק חדשים יאללה תהנה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E אין לך טעם !!! לך תשמע ברי סחרוף או משהו על רמה! תביא שירים אחי... לא מוש בן ארי או ברי סחרוף אבל אין לי בעייה עברית... נגיד עמרי בניון וזה..
נכתב במקור על ידי GreenPoison תביא שירים אחי... לא מוש בן ארי או ברי סחרוף אבל אין לי בעייה עברית... נגיד עמרי בניון וזה.. אני הבאתי לך אח שלי חחחחח השירים הכי יפים בארץץץ
תודה רויאל ג'וקר הורדתי רק את ליאור פרחי כול השאר לא אהבתי\יש לי כבר..
נכתב במקור על ידי GreenPoison תודה רויאל ג'וקר הורדתי רק את ליאור פרחי כול השאר לא אהבתי\יש לי כבר.. חחחחחח אש עליך!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בוא כבר יאפס. לאיפה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללההההההההההההההההההההההה אני לא יודע את מי לשים בהקדשות תעזור לי ... תשים אותי ותלחץ לי כבר על הביצה!!!
נכתב במקור על ידי GreenPoison תביא שירים אחי... לא מוש בן ארי או ברי סחרוף אבל אין לי בעייה עברית... נגיד עמרי בניון וזה.. אוווווווווווווווו עמיר בניון אז תגיד !!!! שמע את הגיטרות !! את זה אני לא מכיר , לא יודע איך הגיע לפליילסט שלי טופ השירים !!!!!!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker תשים אותי ותלחץ לי כבר על הביצה!!! יאללה פרישה אוטוטו !
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללה תופרים את הפורום !!! 250 הנה אני בא ! חחחח יאללה 250 בכל הכח נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו אני מבין.. גררר יאללה מצוין
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללה פרישה אוטוטו ! אללללללל תפרוש אתה מצחיק אותי!!!!!!!!!!!!!!! ותלחץ כבר!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אללללללל תפרוש אתה מצחיק אותי!!!!!!!!!!!!!!! ותלחץ כבר! חחחח גם אתה אותי אבל אתה לא מבין שאני לא אלחץ ... נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח יאללה 250 בכל הכח מצוין זה כלום !!!! עושים אתז ה בלילה !
חוקי הפורום