נכתב במקור על ידי אריאל. מצטער אדון אביב E גם אני רוצה פרספקטיבה טובה לחיים קודם כל אל תיהיה מנהל של הפורום הכי ביזיוני באטרף ואז נדבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E קודם כל אל תיהיה מנהל של הפורום הכי ביזיוני באטרף ואז נדבר אני מנהל בפורום הכי ילדותי באטרף זה לא מספיק ?!!?!?!
נכתב במקור על ידי אריאל. אני מנהל בפורום הכי ילדותי באטרף זה לא מספיק ?!!?!?! משחקי דפדפן זה התחתית של התחתית אחי מצטער להגיד לך את זה אבל אתה בשפל
נכתב במקור על ידי Aviv.E כחול העין מוחעחעחעחעחע כןןןן והיו גם סלייפר דרקון השמים רא אובליסק הכליון
Erik Lamela 8
אטרף עוד מעט זה מגיע עוד מעט אני עוזב אותך !
נכתב במקור על ידי Aviv.E משחקי דפדפן זה התחתית של התחתית אחי מצטער להגיד לך את זה אבל אתה בשפל אתה בנאדם רע
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כןןןן והיו גם סלייפר דרקון השמים רא אובליסק הכליון זין שלי לא חיפשת בגוגל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חותך את הזין אפילו אני ניסיתי להיזכר באובליסק ולא הצלחתי אז אתה ?!
נכתב במקור על ידי אריאל. אתה בנאדם רע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרה אתה עשר 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ........... 0
קיצר אני עפתי חברים היה כיף להספים איתכם
נכתב במקור על ידי אריאל. קיצר אני עפתי חברים היה כיף להספים איתכם מחילה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E זין שלי לא חיפשת בגוגל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חותך את הזין אפילו אני ניסיתי להיזכר באובליסק ולא הצלחתי אז אתה ?! נשבע שלא חיפשפתי באיטרנט זה היה הקלף האהוב עלי הייתי חרמן על אובליסק שנים
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח השני הרג אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד הטובים !
מה זה אבא שלי הולך לעבודה חחחחחחחחח יחיחי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נשבע שלא חיפשפתי באיטרנט זה היה הקלף האהוב עלי הייתי חרמן על אובליסק שנים גיי שקרן !
חוקי הפורום