נכתב במקור על ידי Aviv.E סקסי בעליל 2 אתה משתמש סקסי בעליל.. אוף גם אני רוצה נקודות בשביל לשנות תת ניק.. אבל אם אני משנה אז אני יכול לבחור כמה צבעים? יעני כמו שלך עם ורוד ושחור?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E נראה לי יעל לא מתעוררת היום .. חחחחחחחח עדיף שלא יראו מה עשינו פה xD נכתב במקור על ידי Aviv.E 66............... 65 נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אתה משתמש סקסי בעליל.. אוף גם אני רוצה נקודות בשביל לשנות תת ניק.. אבל אם אני משנה אז אני יכול לבחור כמה צבעים? יעני כמו שלך עם ורוד ושחור? נראה לי אבל זה עולה יותר
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אתה משתמש סקסי בעליל.. אוף גם אני רוצה נקודות בשביל לשנות תת ניק.. אבל אם אני משנה אז אני יכול לבחור כמה צבעים? יעני כמו שלך עם ורוד ושחור? ניק או תת ניק ? נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחח עדיף שלא יראו מה עשינו פה xD 65 נראה לי אבל זה עולה יותר יאללללללללללללללללללללללללה תספימו הרבה עכשיו !!!!
יאללה להסתערררררררררררררררררררררררררררררר
נכתב במקור על ידי Aviv.E ניק או תת ניק ? יאללללללללללללללללללללללללה תספימו הרבה עכשיו !!!! תת ניק.. אבל אני לא יודע מה לרשום אוף!!
להתלחם לא לתנת!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה להסתערררררררררררררררררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחח יאךךךךךךךךךךךךךךה נכתב במקור על ידי RoyaIJoker תת ניק.. אבל אני לא יודע מה לרשום אוף!! משהו מצחיק ויפה ..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker להתלחם לא לתנת! עברית אחי עברית !
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה להסתערררררררררררררררררררררררררררררר נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחח יאךךךךךךךךךךךךךךה משהו מצחיק ויפה .. תציעו רעיונות יפים לתת ניק
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker תציעו רעיונות יפים לתת ניק " בעל הבית "
נכתב במקור על ידי Aviv.E עברית אחי עברית ! חחחחחחח אתה לא רואה עם סגולה?????
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח אתה לא רואה עם סגולה????? לא לא יצא לי ..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח אתה לא רואה עם סגולה????? אני משלם אתה עושה "החייל של Aviv.E " ?
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 17-07-2011 בשעה 06:35.
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא לא יצא לי .. אז זה מזה חחחחחחחח ובעל הבית לא נראה טוב כי יש לי פחות מ500 הודעות אפילו.. אני אחד הצעירים בפורום
יאלההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הה יש לי 45 דק' להספים עד שאני הולך לעבודה !
חוקי הפורום