קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:13
  2. מזל טוב לבן חיים
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 20:25
  3. אסיין בדרך להשעייה-תותח בן חיים
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 04:35
  4. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:53
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 51

חיים - עמוד 2

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

אופיר אתה מדבר כמו ילד
    אף אתאיסט כאן לא בא לצדך כאן כי הוא מבין כבר איזה הזוי נהיית
    פורום 18+ זה כול הסטלה אלכוהול וסמים
    אל תכניס את ההזיות שלך לפה

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מה הקשר אליו?
    אני מדבר איתך על שינוי גנטי של בני האדם ככה שהתאים שלנו יתרבו תמיד,
    כמו בתאי סרטן אף בצורה מבוקרת.
    ואתה מדבר באופן תאורטי. בתאוריה הרבה דברים יכולים לקרות כל עוד לא הפריכו אותם אז הצעתי לך לחכות להפרכה.
    בברכה,

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אני כ"כ מצטער שאני כזה, ראיתי את זה ואני חייב להגיב...

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    אופיר אתה מדבר כמו ילד
    אתה אומר לו שהוא מדבר כמו ילד, ואתה מגיב כמו חתיכת אפס מצטער שאני אומר את זה בצורה כזו, מי נראה לך שאתה שאתה קורה לאמונות שלו ולדעות שלו הזיות? גם עם זה נשמע לך מטומטם חושילינג, גם אם זה נשמע לכולנו מטומטם, זה מזה לא המקום שלך לבוא ולפרק בו "אל תכניס את ההזיות שלך לפה"

אני לא בא לפה לריב איתך, רק קבל ביקורת שזה תכלס לא המקום שלך לקבוע מה הזיה ומה לא...
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    אני כ"כ מצטער שאני כזה, ראיתי את זה ואני חייב להגיב...

אתה אומר לו שהוא מדבר כמו ילד, ואתה מגיב כמו חתיכת אפס מצטער שאני אומר את זה בצורה כזו, מי נראה לך שאתה שאתה קורה לאמונות שלו ולדעות שלו הזיות? גם עם זה נשמע לך מטומטם חושילינג, גם אם זה נשמע לכולנו מטומטם, זה מזה לא המקום שלך לבוא ולפרק בו "אל תכניס את ההזיות שלך לפה"

אני לא בא לפה לריב איתך, רק קבל ביקורת שזה תכלס לא המקום שלך לקבוע מה הזיה ומה לא...
    הייתי רוצה ליראות איך הייתם מגיבים אם הייתי פותח אשכולות על נושאים מסטאר טרק וויג'ר
    הייתי מקבל כבר באן על ספאם ככה שבהחלט צריך לדעת איפה הגבול זה תאולוגיה ודתות לא תאוריות הזויות

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

הייתי רוצה ליראות איך הייתם מגיבים אם הייתי פותח אשכולות על נושאים מסטאר טרק וויג'ר
    הייתי מקבל כבר באן על ספאם ככה שבהחלט צריך לדעת איפה הגבול זה תאולוגיה ודתות לא תאוריות הזויות
    לא היינו מגיבים... למה אתה הגבת אם זה כ"כ מטומטם בעייניך? למה אנשים בקהילה הזו לא יודעים לקבל שהם טעו?!
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 17-07-2011 בשעה 18:43.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    לא היינו מגיבים... למה אתה הגבת אם זה כ"כ מטומטם בעייניך? למה אנשים בקהילה הזו לא יודעים לקבל שהם טעו?!
    חחח למה הגבתי?
    כי מישהו שילם לי מקודם על זה

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

כל מי שחושד שזה לא אפשרי - חיי בסרט.

על סרטן שמעתם?
    איך סרטן מתפתח שמעתם?
    אז בואו תסבירו לי למה חיי נצח לפי מה שאמרתי לא אפשריים.

הריי אתם לא יכולים, אז זהו.
    אלוהים נתן ת'מילה שלו שלא נחייה לנצח והנה עוד מעט אנחנו כן נחייה לנצח.
    כבר אמר כאן מישהו שאתה מעריך טיפה יותר מדי את המדע, ועוד טורח לפזר על כך הצהרות,
    עכשיו אני רואה שאתה גם מעריך את עצמך יותר מדי, ומסתמך על הטענה ההגיונית והמבוססת "הריי אתם לא יכולים, אז זהו"....
    האמת, יש מצב שאתה צודק. כמו טיול אחה"צ במאדים, וכמו שמכוניות אוויר חשמליות חוסכות לנו עכשיו את הפקקים בכניסה לת"א,
    כך גם קרב היום שבו נחיה חיי נצח. רק חבל שמדברים על זה כבר עשרות שנים ומפזרים הצהרות המעידות על הערכה עצמית גבוהה וחסרת בסיס אמיתי וריאלי.
    הצלחה והשגים כלשהם בעבר לא מעידים על העתיד.
    ידוע הסיפור על האיש שהודיע שהוא יכול להסביר כיצד עובדת הרכבת. נתנו לו שבוע, ולאחריו הוא הודיע שעלה על הסוד - הקרון הראשון נדחף על ידי הקרון השני! ומי דוחף את הקרון השני? תנו לו עוד שבוע והוא יסביר.
    לאחר שבוע שוב חזר מחוייך, והודיע שהקרון השני מובל ע"י הקרון השלישי. כיצד? לאחר שבוע חזר עם תשובה זהה, עד שהגיע לקרון האחרון. כשבקשו ממנו להסביר כיצד עובד הקרון האחרון, אמר להם "הסברתי לכם 15 קרונות, תסמכו עליי שאסביר גם את זה"...

בנוסף, כבר אמרתי מקודם, גם אם תוכל למנוע את דרך המיתה הטבעית ע"י הנצחת התא, לצערנו לא חסרות דרכים נוספות למות.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

תגידו....
    למה אנשים צדיקים, גדולים חכמים בתורה - מתים?

ולמה בכלל יש תאריך תפוגה לגוף שלנו?

עוד כמה שנים, לפי מה שראיתי בערוץ הבריאות, ימצאו משהו שיוכל לגרום לאנשים לחיות לנצח,
    זה סותר את אלוהים?

וכתוב בתנ"ך שאף אחד לא יעבור את גיל 120,
    אבל הראו שם מדען שעשה ניסוי על עכברים, והוא האכיל אותם בדיאטה מיוחדת,
    והעכברים שאמורים לחיות 24 חודשים - חיו 60 ומעלה חודשים.

ועכשיו כבר 10 שנים הוא חיי על הדיאטה הזאת והוא בן 72,
    הוא רץ, הוא עובד, הוא מתאמן במכון כושר - נראה בריא בריא.

מה אתם אומרים?
    אחי חיי נצח לא יהיו בעתיד הקרוב (לפחות 500 שנה) וגם אם כן או שניהיה רובוטים אם מח אנושי או חצאי רובוטים זה כבר לא יהיה החיים שאנחנו מכירים העולם מאבד משמעות גם אם יצליחו ליצור מצב שבוא התאים בגוף ימשיכו להתחדש ולא יזדקנו לעולם (אגב ראיתי באיזה מקום מדען שהצליח לגרום לאצבע של אחיו לגדול מחדש אחרי שהיא נקרטה! (דיסכוברי אני חושב)) אנשים עדיין ימותו מתאונות דרכים מלחמות מטאורים ועוד מיליוני שנים האדם יכול לרמות את המוות אבל רק עד גבול מסוים.
    ואגב אני בטוח שכבר אמרו לך אבל רק למקרה חירום בשום מקום לא כתוב שאדם לא יעבור את גיל מאה עשרים הדבר היחיד שהמספר 120 מתקשר אליו הוא הסנהדרין וגילו של משה. וגם לחיות מאות שנים לא סותר את התנ"ך אלא דווקא תומך בו (במיוחד אם זה נעשה בזכות דיטות מסוימות) מסופר במדרשים שאדם הראשון חיי 930 שנה ונח היה בן מעל 100 כשבנה את התיבה שלו כך שלחיות הרבה לא סותר כלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    אחי חיי נצח לא יהיו בעתיד הקרוב (לפחות 500 שנה) וגם אם כן או שניהיה רובוטים אם מח אנושי או חצאי רובוטים זה כבר לא יהיה החיים שאנחנו מכירים העולם מאבד משמעות גם אם יצליחו ליצור מצב שבוא התאים בגוף ימשיכו להתחדש ולא יזדקנו לעולם (אגב ראיתי באיזה מקום מדען שהצליח לגרום לאצבע של אחיו לגדול מחדש אחרי שהיא נקרטה! (דיסכוברי אני חושב)) אנשים עדיין ימותו מתאונות דרכים מלחמות מטאורים ועוד מיליוני שנים האדם יכול לרמות את המוות אבל רק עד גבול מסוים.
    ואגב אני בטוח שכבר אמרו לך אבל רק למקרה חירום בשום מקום לא כתוב שאדם לא יעבור את גיל מאה עשרים הדבר היחיד שהמספר 120 מתקשר אליו הוא הסנהדרין וגילו של משה. וגם לחיות מאות שנים לא סותר את התנ"ך אלא דווקא תומך בו (במיוחד אם זה נעשה בזכות דיטות מסוימות) מסופר במדרשים שאדם הראשון חיי 930 שנה ונח היה בן מעל 100 כשבנה את התיבה שלו כך שלחיות הרבה לא סותר כלום.
    אתה גם לא נשמע מי יודע מה יותר הגיוני ממנו. לפחות לא בחלק "אחי חיי נצח לא יהיו בעתיד הקרוב.."
    מעניין שאתה מזכיר את משמעות החיים בעוד שאין לך מושג בכלל מה היא.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אופיר אתה מדבר כמו ילד
    גם אם הדעות שלי הזויות,
    חשבתי שדווקא אתה מכל האנשים פה...לא תגיב ככה.
    טעיתי.

---------------------------------------------------------------------------------------

ולכל האנשים שטוענים שזה בלתי אפשרי,
    אתם רקמתחמקים אתם לא נכנסים למדע אמיתי,
    סתם מספרים לי סיפורים ומתחמקים מהמדע.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אתה גם לא נשמע מי יודע מה יותר הגיוני ממנו. לפחות לא בחלק "אחי חיי נצח לא יהיו בעתיד הקרוב.."
    מעניין שאתה מזכיר את משמעות החיים בעוד שאין לך מושג בכלל מה היא.
    לא הבנתי בידיוק למה אתה מתכוון אבל אם אתה מתכוון לאפשרות של "חיי נצח" או לפחות לדבר הכי קרוב לזה אז תתפלא אנשים מתים כי התאים שלהם מפסיקים להתחדש כיום חוקרים איך לגרום לתאים להתחדש גם בגיליאים מבוגרים וככה בעתיד אנשים בני 60 יראו כמו בני עשרים ואיברים שלא מתפקדים טוב (לב ריאה) יוחלפו באיברים מלכותיים אולי בינתיים זה מדע בדיוני אבל אנחנו לא רחוקים משם.
    בקשר למשמעות החיים מי אתה שתגיד לאדם אחר מהי משמעות החיים. העובדה היא שאני לא רוצה לבזבז את החיים. בישביל הסיכוי להיות במקום שניקרא גן עדן ולהיונות מזיו השכינה. אלא אני מעדיף לנצל אותם עד תומם מבחינה חומרית וערכית זה בחירתי אתה יכול להמשיך לקום ב5 לתפילה ולדבר אם עצמך שלוש פעמים ביום ויותר.

גם אם הדעות שלי הזויות,
    חשבתי שדווקא אתה מכל האנשים פה...לא תגיב ככה.
    טעיתי.

---------------------------------------------------------------------------------------

ולכל האנשים שטוענים שזה בלתי אפשרי,
    אתם רקמתחמקים אתם לא נכנסים למדע אמיתי,
    סתם מספרים לי סיפורים ומתחמקים מהמדע.
    אתה מספר לנו סיפורים שה"מדע" מספר. אני אומר לך שזה לא אפשרי. לא הוכחת את זה ודרך אגב גם לא ניתן להוכיח (אם אדם שנתת לו את הטיפול ימות מתישהו אז זה יראה שהטיפול נכשל אך אם הוא ימשיך לחיות לעולם לא תוכל לדעת אם באמת הענקת לו חיי נצח (; )
    בקיצור תעזוב אותך שטויות.

לא הבנתי בידיוק למה אתה מתכוון אבל אם אתה מתכוון לאפשרות של "חיי נצח" או לפחות לדבר הכי קרוב לזה אז תתפלא אנשים מתים כי התאים שלהם מפסיקים להתחדש כיום חוקרים איך לגרום לתאים להתחדש גם בגיליאים מבוגרים וככה בעתיד אנשים בני 60 יראו כמו בני עשרים ואיברים שלא מתפקדים טוב (לב ריאה) יוחלפו באיברים מלכותיים אולי בינתיים זה מדע בדיוני אבל אנחנו לא רחוקים משם.
    בקשר למשמעות החיים מי אתה שתגיד לאדם אחר מהי משמעות החיים. העובדה היא שאני לא רוצה לבזבז את החיים. בישביל הסיכוי להיות במקום שניקרא גן עדן ולהיונות מזיו השכינה. אלא אני מעדיף לנצל אותם עד תומם מבחינה חומרית וערכית זה בחירתי אתה יכול להמשיך לקום ב5 לתפילה ולדבר אם עצמך שלוש פעמים ביום ויותר.
    נכון לעכשיו אתם סתם מפזרים השערות. אין פה פואנטה כי עדיין לא הפריכו את זה, כל שיש זה להמתין.
    הבנת הנקרא ידידי. לא אמרתי מהי משמעות החיים, אמרתי שלך אין מושג, זה שונה. למעשה, אני חושש שבראיה שלך לחיים בכלל אין משמעות.
    כלומר אתה מסרב להאמין ולחיות את החיים החומריים שלך נטו. "לנצל אותם מבחינה חומרית וערכית" - ערכית? בוא תספר לי בקווים כללים למה התכוונת עכשיו. ואתה בדומה לחבר שלך, מקצין.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אוי אוי גברא...
    אני כבר הוכחתי את זה.
    תסתכל למעלה בהודעות שלי.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אתה מספר לנו סיפורים שה"מדע" מספר. אני אומר לך שזה לא אפשרי. לא הוכחת את זה ודרך אגב גם לא ניתן להוכיח (אם אדם שנתת לו את הטיפול ימות מתישהו אז זה יראה שהטיפול נכשל אך אם הוא ימשיך לחיות לעולם לא תוכל לדעת אם באמת הענקת לו חיי נצח (; )
    בקיצור תעזוב אותך שטויות.

נכון לעכשיו אתם סתם מפזרים השערות. אין פה פואנטה כי עדיין לא הפריכו את זה, כל שיש זה להמתין.
    הבנת הנקרא ידידי. לא אמרתי מהי משמעות החיים, אמרתי שלך אין מושג, זה שונה. למעשה, אני חושש שבראיה שלך לחיים בכלל אין משמעות.
    כלומר אתה מסרב להאמין ולחיות את החיים החומריים שלך נטו. "לנצל אותם מבחינה חומרית וערכית" - ערכית? בוא תספר לי בקווים כללים למה התכוונת עכשיו. ואתה בדומה לחבר שלך, מקצין.
    אולי לך יש בעיה בהבנת הניקרא אני אמרתי שאתה לא תגיד לי מה היא משמעות החיים ואם המשמעות שלי טובה או לא.
    הערך העליון של אחד דתי זה אלוהים.
    הערך העליון של אדם אתאיסט זה האדם.
    תסיק מכאן את המסקנות שלך.

אוי אוי גברא...
    אני כבר הוכחתי את זה.
    תסתכל למעלה בהודעות שלי.
    לא הוכחת דבר. העלאת שאיפה, רצון להגיע למטרה שנשגבת מיכולתינו.

אולי לך יש בעיה בהבנת הניקרא אני אמרתי שאתה לא תגיד לי מה היא משמעות החיים ואם המשמעות שלי טובה או לא.
    הערך העליון של אחד דתי זה אלוהים.
    הערך העליון של אדם אתאיסט זה האדם.
    תסיק מכאן את המסקנות שלך.
    ועוד פעם לא שמת לב שלא אמרתי לך מהי משמעות החיים ולא התייחסתי לדרך שבה אתה רואה את משמעות החיים. רק ציינתי שזה מעניין שאתה מדבר על משמעות החיים כשאתה חי בדרך לא דרך. פתחתי אשכול קצת יותר מתאים, אתה מוזמן.
    בברכה,

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,101 | הודעות: 8,151,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect