שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים.. הקהילה של פריסטייל די מפוצלת.
הקהילה מפוצלת מכוון שהפריסטייל הגלובאלי לא עובד לכולם, עכשיו אני לא בא ואומר שהוא לא בסדר בכלל ושהוא מעפן או משהו כזה. הפריסטייל הגלובאלי עובד ולחלק ולחלק לא, זה יוצר בעיה שחלק יכולים לשחק וחלק לא. מסכימים איתי? יופי.
הפתרון היחידי שנמצא לזה הוא לעבור לשרת שעובד לכולם! השרת שעובד לכולם הוא הרוסי.
בהמשך תבינו למה זה רק יתרון ואין פה בכלל חסרונות.
אז קודם כל איך מורידים?
תכנסו לאתר הבא: http://fstyle.ru
עכשיו כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחרי התמונות וההוראות שמופיעות בהם.
אוקי, אנחנו הולכים עכשיו להוריד את הלאנצ'ר של המשחק. לאנצ'ר בעברית זה טוען, למעשה אנחנו מורידים את הטוען של המשחק שאיתו אנחנו גם נרשם, נוריד את המשחק עצמו ונכנס אל המשחק.
למי שחושב שזה משהו אדיוטי שאין שגלובאלי, טועה. לגלובאלי יש גם לאנצ'ר ואם לא שמתם לב אתם האדיוטים.
1) תמונה - ללחוץ על המוקף באדום.
2) תמונה - הגעתם למסך ההורדה, חכו שההורדה תעלה או שתלחצו על המוקף באדום.
3) תמונה - לאחר שהורדנו והתקנו את התוכנה, חלון ההרשמה יפתח ותוכלו להירשם. (אין הגבלה למספר המשתמשים שאתם יכולים לעשות כל עוד האימייל שהכנסתם הוא אמיתי - אני יסביר למה הכוונה בעוד רגע).
4) תמונה - אחרי שנרשמנו עם אימייל אמיתי, נקבל הודעה לאימייל ובתוכה קוד בעל 4 ספרות. את הקוד נשים בתיבות המותאמות לקוד. (אתם מקבלים קוד לאימייל לכן אמרתי שהאימייל של המשתמש חייב להיות אמיתי ולא סתם חירבוש של אותיות ומספרים)
5) תמונה - לאחר שנרשמתם ושמת את הקוד שקיבלתם באימייל, ההתחברות בדרך כלל תיהיה אוטומטית אך לפעם הבאה שתרצו להכנס למשתמש שלכם ככה יראה חלון הכניסה למשתמש.
6) תמונה - אחרי שאנחנו במשתמש שלנו, התמונה הזאת מסבירה לנו איפה צריך ללחוץ כדי להתקין את פריסטייל ומה רוב הדברים שמופיעים בלאנצ'ר עושים. יש משהו אחד ששחכתי להראות בתמונה והוא כיצד להתנתק? כדי להתנתק כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ על התמונה הפיצפונת של האיש בצד שמאל למעלה בפינה(זאת תמונה כמו שיש ביציאות חירום - איש שיוצא מדלת).
שאלות נפוצות והתשובות שלהן - FAQ
שאלה - יש לאגים בפריסטייל הרוסי? אפשר לשחק חלק?
תשובה - אין לאגים בפריסטייל הרוסי כמו שאין לאגים בפריסטייל הגלובאלי, לעומת הפריסטייל הגלובאלי שם אפשר לשחק גם עם רוסים, לא... המשחק לא ירוץ לכם חלק אבל בכל זאת יהיה אפשר לשחק ולהנות גם איתם.
שאלה - מה אני ישחק את המשחק ברוסית?! אני לא יבין כלום...
תשובה - לא יש פאטצ' שהופך את המשחק ל 99% אנגלית שבקושי שמים לב שזה רוסית.
שאלה - אפשר לקנות GCASH? זה יקר? כמה עולה? איפה קונים?
תשובה - כן, אפשר לקנות GCASH, בפריסטייל הרוסי זה נקרא RUBBEL שזה גם השם של הכסף הרוסי. אם אתם רוצים לדעת כמה יעלה לכם מספר מסוים של "רובל" תלכו לגוגל ותכתבו כך:
100 Rubbel in NIS - במקום 100 תכתבו איזה מספר של רובל שאתם רוצים לקנות. NIS - שקל חדש.
איפה קונים ואיך? בקרוב אני יעשה מדריך שיכלול תמונות מפורטות איך קונים ואיפה.
זה בנתיים כל השאלות שיכולתי לחשוב עליהם , בטוח שיש עוד אתם מוזמנים לשאול ואני יענה בהקדם האפשרי ויוסיף אותם לפה!