נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה אני יפתח חחחח למה את לא הולכת לישון? אמממ תאמת הלכתי ואז התעוררתי מהחום ככה ב4 וחצי .
נכתב במקור על ידי almog9697 אמממ תאמת הלכתי ואז התעוררתי מהחום ככה ב4 וחצי . חחחח בת כמה את בכלל?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי almog9697 היי ! אתה היית פה גם אתמול ושלשום לא!? נ.ב היוש כן הייתי פה גם שלשום רק כמפקח חחח.
Erik Lamela 8
14 ואתה ???
נכתב במקור על ידי almog9697 14 ואתה ??? קטנטונת
נכתב במקור על ידי almog9697 14 ואתה ??? 18 חחחחחח אחת הצעירות.. שלא יחשבו שאני פדופיל
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker 18 חחחחחח אחת הצעירות.. שלא יחשבו שאני פדופיל אתה בן 18???? הייתי בטוח אתה 14~16 מקס' חח
איממממממממא מי שישמע אתה כולה 4 שנים מעליי המבין יבין
נערך לאחרונה על ידי almog9697; 18-07-2011 בשעה 06:14.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אתה בן 18???? הייתי בטוח אתה 14~16 מקס' חח 18 אחי.. חחחחחחח למה חשבת שאני קטן???
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker 18 אחי.. חחחחחחח למה חשבת שאני קטן??? לא יודע חשבתי ^_^
נכתב במקור על ידי almog9697 איממממממממא מי שישמע אתה כולה 4 שנים מעליי המבין יבין בשפה שלנו (בני ה18) זה כבר נקרא פדופיליה חחח.
נכתב במקור על ידי almog9697 איממממממממא מי שישמע אבכוה 4 שנים מעליי המבין יבין חחחחח וב4 שנים יש לך עוד הרבה ללמוד בגיל הזה כל שנה מגלים מלא דברים חדשים על החיים
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בשפה שלנו (בני ה18) זה כבר נקרא פדופיליה חחח. חחחחחחחחחחחח כן אחי מאז שאני 18 אני מפחד ללכת עם ילדות שנה מתחתיי כי זה עדיין נחשב קטינה כי אנחנו כבר בוגרים
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחח וב4 שנים יש לך עוד הרבה ללמוד בגיל הזה כל שנה מגלים מלא דברים חדשים על החיים איזה כל שנה, כל יום שעובר ואתה גדל אתה מבן דברים חדשים
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחח כן אחי מאז שאני 18 אני מפחד ללכת עם ילדות שנה מתחתיי כי זה עדיין נחשב קטינה כי אנחנו כבר בוגרים אמממ מבחינה חוקית כן אבל אתה לא תלך עם מישהי בת 19 חחחחח 17 זה דיי סביר אפילו מקובל
חוקי הפורום