נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שאת לא היחידה.. שחקתי סימס כל הלילה זה כיף !
מי שרוצה מסן שישלח פרטית מי שצריך עזרה / בעיה / לא הולך עם החבר/ה אני פה בשביל לעזור וזה P;
נכתב במקור על ידי Barush שחקתי סימס כל הלילה זה כיף ! חחחחחחח כל החיים אני שומע על המשחק הזה ואף פעם לא שיחקתי.. מה כבר יש שם שזה כזה כיף?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח כל החיים אני שומע על המשחק הזה ואף פעם לא שיחקתי.. מה כבר יש שם שזה כזה כיף? אתה בונה בית, אתה בונה בנאדם עושה לו משפחה ופשוט נהנההההההה זה ממש כמו החיים האמייתים
נכתב במקור על ידי Barush אתה בונה בית, אתה בונה בנאדם עושה לו משפחה ופשוט נהנההההההה זה ממש כמו החיים האמייתים חחחחחח נשמע כיף אני ינסה להוריד פעם..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחח נשמע כיף אני ינסה להוריד פעם.. אבל תוריד את החדשששששש THE SIMS 3
נכתב במקור על ידי Barush אבל תוריד את החדשששששש THE SIMS 3 יש לך הורדה? שלחי לי בפרטי אם כן
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יש לך הורדה? שלחי לי בפרטי אם כן אני לא יודעת איך מורידים חחחחחחחחח כאילו בגוגל לינק ראשון לא?
נכתב במקור על ידי Barush מה תגידו עלזה שלא ישנתי כל הלילה? שאת מכורה לסימס נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שאת לא היחידה.. תכלס
נכתב במקור על ידי Barush אני לא יודעת איך מורידים חחחחחחחחח כאילו בגוגל לינק ראשון לא? חחחחח לא נורא אני כבר ימצא... נכתב במקור על ידי afx שאת מכורה לסימס תכלס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מתה על סימס! D: בסימס 2 היה הרבה יותר קלל היה לי 7 דורות ;(.
נכתב במקור על ידי Barush אני מתה על סימס! D: בסימס 2 היה הרבה יותר קלל היה לי 7 דורות ;(. AS IN דורה?
נכתב במקור על ידי afx AS IN דורה? לא הבנתי..
נכתב במקור על ידי Barush לא הבנתי.. את עוד חיה ?
נכתב במקור על ידי Barush לא הבנתי.. דורה דורות.. לא חשוב חחחחחח הספמת את דיבורים אש
נכתב במקור על ידי MeAndYou בוקר טוב! אביב מה זה הקצת הודעות במונה?!?! אנשים פה לא רציניים .. למרות שאיחרתי ב4 שעות עדיין היה אפשר לעשות עוד 100
חוקי הפורום