נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה 1000 יש קופה היום חביבי!! קאלסברג ירוק אני אוהב טובורג אדום/ירוק, הוגרדן קורונה אקסטרה סול סקול אמסטל דוס אקיס ציטטת אותי ואת אלי בלי קשר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי AdventureR על זה אני מאונן כל היום על זה? זה הכל?
נכתב במקור על ידי Hamburger אה.. אז מה אתה?! אני מלצר נשמה... ועובד בבית ספר בתור מוסכניק (בית ספר עם עבודות לבחירתך)
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי MeAndYou אם תירצו אין זאת הגדה.. אמר האיש וההגדה חחח זה אם תרצו אין זו אגדה ! מי זאת חברה שלך .. רק שם פרטי !
נכתב במקור על ידי MeAndYou אם תירצו אין זאת הגדה.. אמר האיש וההגדה חחח אחי עזוב, תגנוב..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה 1000 יש קופה היום חביבי!! קאלסברג ירוק אני אוהב טובורג אדום/ירוק, הוגרדן קורונה אקסטרה סול סקול אמסטל דוס אקיס אלכוהול ואלכוהול ואלכוהול אני אוהב אלכוהול!!!!
נכתב במקור על ידי AdventureR אני מלצר נשמה... ועובד בבית ספר בתור מוסכניק (בית ספר עם עבודות לבחירתך) יותר מתאים לך ברמן..
יאלללללללללללללללללללללללללללה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה 1000 יש קופה היום חביבי!! קאלסברג ירוק אני אוהב טובורג אדום/ירוק, הוגרדן קורונה אקסטרה סול סקול אמסטל דוס אקיס כל אשכולילה אתה מתרץ מסיבה אחרת כדורגל / אימה / חרטה אחרת
נכתב במקור על ידי MeAndYou על זה? זה הכל? CARMEN ELCTRA RUSSLS !! וגם כאלה ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה 1000 יש קופה היום חביבי!! קאלסברג ירוק אני אוהב טובורג אדום/ירוק, הוגרדן קורונה אקסטרה סול סקול אמסטל דוס אקיס ווואי ימזדיין קורונה !!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללללללללה אכן גבער
נכתב במקור על ידי AdventureR CARMEN ELCTRA RUSSLS !! וגם כאלה ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חאלס עם התמונות האלה !
נכתב במקור על ידי MeAndYou חזרת סופית לפורום? חחחחח אממ בתהליכי חזרה, עוד מעט סופית
נכתב במקור על ידי AdventureR CARMEN ELCTRA RUSSLS !! וגם כאלה ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה חמודה הראשונה! מה השם שלך יש לך? או עוד תמונות שלה!!! רק שלה
חוקי הפורום