נכתב במקור על ידי AdventureR אתה יכול להעבוד כל השבוע..אבל אני פרשתי חחעחע .. עשיתי איזה 2000 שקל ועמרתי מספיק אחרי זה אני לא מתעורר רגיל לבית ספר חחח למה איפה אתה גר?!.. איזה בצפר חופש גדול.. ותוך כמה זמן עשית 2000 שקל? אני רוצה לבדוק אם כדאי לעבוד באולם.. חשבתי קורעים אותך שם וזה ד"א צריך ניסיון?
נכתב במקור על ידי MeAndYou היא ניראה ממש מזוייפת הכל סיליקון כוס דודה שלה חחחח אבל שווה תזין חעחעחע חכה אני אמצע לך משהו
קרדיט לFRENZY
בלאט בא לי בירה אחושרמוטה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AdventureR כי אתה לא מצחיק FAIL. אני לא מנסה להיות מצחיק
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בלאט בא לי בירה אחושרמוטה. הדלקתי את כולם על הבירה אה?!!??!?!?!?!?! נכתב במקור על ידי AdventureR אבל שווה תזין חעחעחע חכה אני אמצע לך משהו מה שנכון נכון חחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחח אתה בדרך? יש פקקים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MeAndYou היא ניראה ממש מזוייפת הכל סיליקון כוס דודה שלה חחחח
מהההההההההההההההההההה
נכתב במקור על ידי AdventureR חמדמדה הכסכוסה הזאת!!!!!!!!!!1 חחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou הדלקתי את כולם על הבירה אה?!!??!?!?!?!?! מה שנכון נכון חחחחח לא הדלקת תמיד בא לי בירה, אני מכור לבירה אני כמו האנגלים.... נכתב במקור על ידי Hamburger יש פקקים.. סבבה יש לך עד 3:45 להיות פה
נכתב במקור על ידי afx I GOT כוחות אל טבעיים בתחת שלי !
נכתב במקור על ידי Aviv.E מהההההההההההההההההההה מה קרה?
נכתב במקור על ידי afx איזה בצפר חופש גדול.. ותוך כמה זמן עשית 2000 שקל? אני רוצה לבדוק אם כדאי לעבוד באולם.. חשבתי קורעים אותך שם וזה ד"א צריך ניסיון? אני באתי חסר ניסיון וירשתי ניסיון,כי היה איתי חבר שקצת עזר לי .. אבל לא הייתי צריך אותו עבדתי בימים של בית ספר .. ככה יש יותר לקוחות ואממ תחפש אולם,קייטרינג.. זה הכי טוב
נכתב במקור על ידי Aviv.E בתחת שלי ! אז מה ככה?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא הדלקת תמיד בא לי בירה, אני מכור לבירה אני כמו האנגלים.... סבבה יש לך עד 3:45 להיות פה נקווה שאני אספיק..
חוקי הפורום