נכתב במקור על ידי AdventureR אתה בבמסם ?!.. אני במסן חחח
נכתב במקור על ידי Hamburger לא דואג, אבל בנתיים הבירה הולכת.. לבטן ש'ך חחחח לבינתיים נכתב במקור על ידי Aviv.E זה מה שהם אומרים ! \ יאלללללללללללללללללללללללללללללה נכון זה מה שהם אומרים חחח. אבל בירה קטלנית זאת
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני במסן חחח שלח הודעות אורח !
נכתב במקור על ידי Hamburger נכון יגבר!!!! 5 דקות לחצות.. מה איתך יצ'יזבורגר לא בא לך לשנות כינוי ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני שותה מלא אחי יותר מידי הייתי אומר חחח בגלל זה הפחתי רק למעורבב. חחח מזל טוב יכלי! גם אני שותה מלא אחי זה בסדר ואני עדיין אפילו לא 18.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח לבינתיים נכון זה מה שהם אומרים חחח. אבל בירה קטלנית זאת אין לי ממש מה להגיד..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח לבינתיים נכון זה מה שהם אומרים חחח. אבל בירה קטלנית זאת גירת אותי ימניאק מזה בא לי עכשיו על אחת
נכתב במקור על ידי Aviv.E שלח הודעות אורח ! חח למה?
חשבתי נותנים בתחת
לילה טוב אנשים יפים
נכתב במקור על ידי Hamburger אין לי ממש מה להגיד.. תתחיל לשתות בלאט 0.ם
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Hamburger אין לי ממש מה להגיד.. חחחחחחח נכתב במקור על ידי Aviv.E גירת אותי ימניאק מזה בא לי עכשיו על אחת גם לי בא עכשיו
לילה טוב pc123
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם אני שותה מלא אחי זה בסדר ואני עדיין אפילו לא 18. אני שותה בירות ובמסיבות של ריקודים וכאלה אני חייב להיות בסטלה אחרת אני לא ארקוד את אני דופק שוטים !1
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם אני שותה מלא אחי זה בסדר ואני עדיין אפילו לא 18. שיכרון ראשון גיל 13 בל"ג בעומר חחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 19-07-2011 בשעה 23:58.
חוקי הפורום