נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחחח קקלביץ חחח זאת לא שיחה שכולם צריכים לשמוע עליה אחי , זה פרטים דיי אישים אתה יודע ..חחח תראה תבת זונה גנבה לי תמכונית
נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 20-07-2011 בשעה 00:02.
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי, חצות, למי יש כוח? לא טוב, אני תקוע בפקק.. מה איתך? שלח מישהו מהבית,תמיד אני עושה את זה ^^
נכתב במקור על ידי AdventureR תראה תבת זונה גנבה לי תמכונית חרא אוטו אחייי תראה את זה
נערך לאחרונה על ידי pc123; 20-07-2011 בשעה 00:04.
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני יודע ... גולדסטאר היא בירה נחמדה אבל חמה עדיף לשתות קקי של גמלים לאא הוא נחמדי .. מי זה? נכתב במקור על ידי AdventureR שלח מישהו מהבית,תמיד אני עושה את זה ^^ אבא- ישן אמא- בחייים לא אחות- ישנה אח- בצבא ><
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
מי בא לסטנגה ?
מחיר הסיגריות עולה, הדלק עולה ורק הבנות ממשיכות לרדת! לייקים
נכתב במקור על ידי Hamburger מי זה? אבא- ישן אמא- בחייים לא אחות- ישנה אח- בצבא >< רויאל ג'וקר
נכתב במקור על ידי AdventureR מחיר הסיגריות עולה, הדלק עולה ורק הבנות ממשיכות לרדת! לייקים לא משהו אחי ..
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי, חצות, למי יש כוח? לא טוב, אני תקוע בפקק.. מה איתך? בסדר גמור נכתב במקור על ידי Aviv.E אני יודע ... גולדסטאר היא בירה נחמדה אבל חמה עדיף לשתות קקי של גמלים לאא הוא נחמדי .. לאלאללאלא איכסססס זו הבירה הכי מסריחה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא משהו אחי .. אני רואה שגם אתה אוהב לרדת
נכתב במקור על ידי Aviv.E מי בא לסטנגה ? חלש אחי..
נכתב במקור על ידי Aviv.E רויאל ג'וקר חחח בתמורה תלחץ לו על הביצה? נכתב במקור על ידי Mr. Horror בסדר גמור לאלאללאלא איכסססס זו הבירה הכי מסריחה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כע בגלל שאתה לא תקוע בפקק!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בסדר גמור לאלאללאלא איכסססס זו הבירה הכי מסריחה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגזמת !!! מכבי הכי מסריחה שיש .. נכתב במקור על ידי AdventureR אני רואה שגם אתה אוהב לרדת אני רואה אתה מצחיק היום .. נכתב במקור על ידי Hamburger חלש אחי.. מה חלש !? אף פעם לא שיחקתי סטנגה ?
נכתב במקור על ידי Hamburger חחח בתמורה תלחץ לו על הביצה? כע בגלל שאתה לא תקוע בפקק! צריך עוד 1000 נקודות מי תורם לי ?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בסדר גמור לאלאללאלא איכסססס זו הבירה הכי מסריחה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה ככה גולסטאר גם טוב.. אבל רק מהחבית וקרה. נכתב במקור על ידי AdventureR תראה תבת זונה גנבה לי תמכונית תיראה את המכונת גנבה לי את הבת זונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוקי הפורום