נכתב במקור על ידי afx אנשים קטנים (המבורגר) עם בעיות גדולוותת!!!!!!! אני לא רוצה להתבגר,
נכתב במקור על ידי Hamburger למה אתה סופר? מעביר את הזמן יופי
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך אתה יודע ?1 הוא סופר.. נכתב במקור על ידי afx אנשים קטנים (המבורגר) עם בעיות גדולוותת!!!!!!! אנשים גדולים, עם ציוד ענקי..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני לא רוצה להתבגר, להשלים להסתגר
נכתב במקור על ידי afx אני יודע הכל זין שלי אתה סופר ראיתי גם אני פעם סטטיסטיקה לאשכולות ! אבל אני לא יודע איך להכנס לזה
נכתב במקור על ידי afx מעביר את הזמן יופי משעמם לך אה?
נכתב במקור על ידי afx להשלים להסתגר לקבל את זה ולוותר
הודעה 71 בנושא..
איזה מגניב אני
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Hamburger הודעה 71 בנושא.. אתה טוב אתה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E טובורג אדום לא ייצא לי .. איך זה ? זה טובבבבבב נכתב במקור על ידי Aviv.E אני גם רעב אבל אני רוצה עוד הועדועת ! חחח תאכל תאכל נכתב במקור על ידי Hamburger נכון אביב! טוב נו, אני ספאמר במקצוע.. לאביב יש עוד הרבה ללמוד.. ביי יאללה אתה בדרך?
Erik Lamela 8
משעמם איתכם באמא
נכתב במקור על ידי Aviv.E לקבל את זה ולוותר אני לא רוצה להתבגרר נכתב במקור על ידי Aviv.E זין שלי אתה סופר ראיתי גם אני פעם סטטיסטיקה לאשכולות ! אבל אני לא יודע איך להכנס לזה חחחחחחחחחחחחחחחח נראה לכם אני סופר מה אין לי חיים לוחצים מחוץ לאשכול המספר התגובות של האשכולילה (366) ורשום מי הגיב וכמה פעמים
נכתב במקור על ידי AdventureR איזה מגניב אני נכון.. נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה טוב אתה ! אני יודע.. כמה יש לך?
חוקי הפורום