נכתב במקור על ידי MeAndYou אם אתה מרגיש צורך אז...חחחח סתם ברור למה לא! אני רוצה את מה שאמרת שתעשה לי .. אלי בחייאת בוא נגיע ל1000.. בשביל אביב
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
בחייאת בוא נגיע לאלף!
1000 בראבק!!!!!!!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני רוצה!! תמשיך לרצות .. ותמשיך לרצות שאני אגע לך בביצה ! נכתב במקור על ידי MeAndYou אם אתה מרגיש צורך אז...חחחח סתם ברור למה לא! אני רוצה את מה שאמרת שתעשה לי .. אני אעשה לך בלי נדר ! אני רק צריך למצוא רעיון !
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker 1000 בראבק!!!!!!!! אנחנו יכולים!
נכתב במקור על ידי Aviv.E תמשיך לרצות .. ותמשיך לרצות שאני אגע לך בביצה ! אני אעשה לך בלי נדר ! אני רק צריך למצוא רעיון ! אני אבדוק אולי אני ימצא משהו בסיגנון שאני רוצה.... אחשלי אתה! נכתב במקור על ידי Hamburger אלי בחייאת בוא נגיע ל1000.. בשביל אביב למה שלא נגיע לאלף? זה 50 הודעות +/- בחצי שעה +/- אפשרי תזרמו עדוד אמר....
נכתב במקור על ידי Aviv.E תמשיך לרצות .. ותמשיך לרצות שאני אגע לך בביצה ! אני אעשה לך בלי נדר ! אני רק צריך למצוא רעיון ! תיגע בה כבר!!! ויש לי רעיון! תכין לו שני ORB ששניהם יעני ציצים ואז למטה בורוד תרשום MeAndYou המשתמש הכי סקסי
נכתב במקור על ידי Aviv.E תמשיך לרצות .. ותמשיך לרצות שאני אגע לך בביצה ! אני אעשה לך בלי נדר ! אני רק צריך למצוא רעיון ! בוא נגיע ל1000 רק עוד 49, קטן אלינו
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני אבדוק אולי אני ימצא משהו בסיגנון שאני רוצה.... אחשלי אתה! למה שלא נגיע לאלף? זה 50 הודעות +/- בחצי שעה +/- אפשרי תזרמו עדוד אמר.... יעל מתעוררת בשבע
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני רוצה!! נכתב במקור על ידי MeAndYou אני אבדוק אולי אני ימצא משהו בסיגנון שאני רוצה.... אחשלי אתה! למה שלא נגיע לאלף? זה 50 הודעות +/- בחצי שעה +/- אפשרי תזרמו עדוד אמר.... בדקה אפשר לעשות ..
אבל תגיבו אל תיהיו גייז ...
נכתב במקור על ידי Hamburger אנחנו יכולים! בטח יכולים!! יאללה בלגן!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי שלא מגיב הוא חציל!
נכתב במקור על ידי Aviv.E בדקה אפשר לעשות .. אז בואו נעשה!!!! נכתב במקור על ידי Hamburger יעל מתעוררת בשבע חח אני ידוע בגלל זה אמרתי חצי שעה +/- עודד אמר...מה מה הוא אמר!?!?!?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker תיגע בה כבר!!! ויש לי רעיון! תכין לו שני ORB ששניהם יעני ציצים ואז למטה בורוד תרשום MeAndYou המשתמש הכי סקסי הוא לא רוצה ORBS
חוקי הפורום