נכתב במקור על ידי Aviv.E הידעתם שאב[א]ן בן זונה ! יואוווווווווווווווו ככה קיללת את אבא אבן?!?!?! אני לא יסלח ולא ישכח!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Hamburger אז מה זה אומר על בני סלע? אמא של שניקס [בן] היא זונת ספאם תיזהרו !
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח אה הוא הלך ליראות את המששחק? חשבתי הוא יישן כע, הוא חזר במחצית לשנייה והלך, עכשיו הוא בטח יחזור לעוד שנייה ובי.. אתה גבער נכתב במקור על ידי Aviv.E אפילו לא שמתי לבה !!!!!!!!!!!!!!!!! בגלל שאתה גבער
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger אלי ישראלי יגבר אלי ישראלי? O.o נכתב במקור על ידי Aviv.E 3 כוסיו ת!!! ייאאיי חחחחח >< דרדסים הם.....
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יואוווווווווווווווו ככה קיללת את אבא אבן?!?!?! אני לא יסלח ולא ישכח! אבא בן - אבא של בן - שניקס
נכתב במקור על ידי Aviv.E הידעתם שאב[א]ן בן זונה ! לכלכת
נכתב במקור על ידי Aviv.E אמא של שניקס [בן] היא זונת ספאם תיזהרו ! אולהלה, אתה לוהט..
נכתב במקור על ידי MeAndYou אלי ישראלי? O.o חחחחח >< דרדסים הם..... הכחולים האלה שנכנסים לתחת של שניקס ?1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אביב אתה הורג אותי
נכתב במקור על ידי Hamburger כע, הוא חזר במחצית לשנייה והלך, עכשיו הוא בטח יחזור לעוד שנייה ובי.. אתה גבער בגלל שאתה גבער יא טעים אחד! חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אלי ישראלי? O.o חחחחח >< דרדסים הם..... זה הכינוי שהמצאתי לך!
נכתב במקור על ידי Shinx לכלכת סליחה
נכתב במקור על ידי MeAndYou יא טעים אחד! חחח מזל טוב אתה הודעה 1000 עשינו את זה בשתי דקות
נכתב במקור על ידי Aviv.E הכחולים האלה שנכנסים לתחת של שניקס ?1 מסכן מה הוא עשה לך שאתה ככה יורד עליו....?
נכתב במקור על ידי MeAndYou יא טעים אחד! חחח לא היית דופק ביס להמבורגר בתחת ?
חוקי הפורום