נכתב במקור על ידי MeAndYou אמן 80 חחחחחחחחחחחח אפשר העיקר נעבור את 75 ושלא ימחקו את זה למה כל ההודעות ילכו קפוט
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחחח תאמין לי שאני שמח שיש לי צד מקסיקני אני לא גאה להיות מרוקאי :| מקסיקני זה הכייייייייי במיקרה שלך אני מצידק אותך חחחחחחחחחחחח >< במקרה שלי אני מבסוט בשלי חחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 72 עמודים!?!??! עוד 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו יכולים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E ואתה מבין שלפני חצי שנה בערך גילית שאני חצי עיראקי תמיד חשבתי שאני חצי כורדי .. 12 חחחח עכשיו הוא רואה הבורר מה אף פעם לא ידעת את החצי השני שלך? חחח
נכתב במקור על ידי Hamburger לא, התבלבלתי התכוונתי מחלק העיתונים אין דוורים בישראל נכון ? כאילו שמחלקים מבית לבית כמו בארה"ב
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אפשר העיקר נעבור את 75 ושלא ימחקו את זה למה כל ההודעות ילכו קפוט בעזרת השם.. למה שימחקו..? אני לא מבין למה מוחקים הרי זה אשכולילה לא? זה בשביל להספאים חח
נכתב במקור על ידי Hamburger אנחנו יכולים בטח שאפשר זה כלום 4 עמודים.... השאלה אם ימחקו את האשכול :-\
נכתב במקור על ידי Aviv.E ואתה מבין שלפני חצי שנה בערך גילית שאני חצי עיראקי תמיד חשבתי שאני חצי כורדי .. 12 חחחח עכשיו הוא רואה הבורר הוא בגיל שלי.. מה הוא עושה ער בשעה כזאת?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה אף פעם לא ידעת את החצי השני שלך? חחח לאאאאאאא 18 שנה חשבתי שאני חצי טירפוליטאי וחצי כורדי אבל מסתבר שאני חצי טריפוליטאי וחצי עיראקי
נכתב במקור על ידי Hamburger לא, התבלבלתי התכוונתי מחלק העיתונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת ידפוק חחחח נכתב במקור על ידי Hamburger אנחנו יכולים אם נישארים עד 6 וחצי עשרים ל 7 ככה אפשרי גם 80!!
נכתב במקור על ידי Hamburger הוא בגיל שלי.. מה הוא עושה ער בשעה כזאת? מה אתה עושה ער בשעה כזאת !?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אין דוורים בישראל נכון ? כאילו שמחלקים מבית לבית כמו בארה"ב לא, לא נראה לי שיש.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror בטח שאפשר זה כלום 4 עמודים.... השאלה אם ימחקו את האשכול :-\ זה לא הקשר לכמות, זה פשוט שאנחנו אדירים.. ואם ימחקו נצטרך להרוג אותם, במיוחד אביב..
נכתב במקור על ידי MeAndYou בעזרת השם.. למה שימחקו..? אני לא מבין למה מוחקים הרי זה אשכולילה לא? זה בשביל להספאים חח לא יודע זה מה שאמיר אמר על האשכולילה הקודם שהיה 75 עמודים.
אז בואו נפסיק פות ?
נכתב במקור על ידי Hamburger הוא בגיל שלי.. מה הוא עושה ער בשעה כזאת? אתה בן 12 O.o איך קוראים לך בכלל!??!!!?
חוקי הפורום