נמאס לי כבר מחנין זועבי ...
תעבור.
לא תעבור.
נמאס לי כבר מחנין זועבי ...
ספוילר:
|
|
וניצן את יודעת מה?
את לא ימין ,את הזבל של דן מרידור וריבלין השמוק.
אם את טוענת שההצעה הזאת גזענית אז את זאת שתומכת
בידקטטורה נאצית עלובה של השמאל הקיצוני כאן בארץ ולא מוכנה
אפילו לתמוך בחוק הלגיטמי הזה שאין אדם אחד ! אחד שפוי שיתנגד לחוק,רק
אנשים כמוך שמושפעים מהתקשורת ועוד כמה מפגרים אוכלים בתחת מהעבודה ממר"ץ ,מקדימה וכד'.
תתביישי לך ,זה כל מה שיש לי לומר ,תמיד היית מושפעת מהתקשורת ותמיד תיהיה אחת כזאת.
ולא רק זה ,רק בגלל אנשים כמוך השמאל הקיצוני שפוגע בכל הזדמנות שניתנת לו בצה"ל ילך ויתעצם!
נערך לאחרונה על ידי Daily; 20-07-2011 בשעה 16:53.
למי ששאל את עצמו - הדיון בכנסת מתקיים ברגעים אלו ממש.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
ראית איך חברי העבודה מדברים על פאשיזם וסותמים לליכוד ולישראל ביתינו את הפה?
פשוט מפגרים שתומכים בטרור ,זה הכל.
לגבי ביבי הסמרטוט של השמאל ,הוא וחבריו מהליכוד כמו ריבלין ,מרידור ושאר הלקקנים לשמאל קוברים קבר לעצמם בלבד.
אני מעריך את הצד השני בליכוד שאליו אני גם משתייך שמנסה להיות הגיוני ולתמוך בהצעה.
פשוט בושה ,מה צועקת לה חברת הכנסת גלאון ? "דיי לכיבוש" ,מה צועק לו עמיר פרץ המפגר ? "דיי לדיקטטורה" וביניהם עוד
מושחטים שצועקים "אנחנו חיים בעידן אפל וגזעני".
כן ,אנחנו חיים בעידן דיקטטורי וגזעני ,ומי שאחראי לו הוא השמאל בלבד שסותם פיות לימין ,לישראל ביתינו ולצד השפוי של הליכוד.
הבית היהודי החליט שהוא גם כן מלקק לתקשורת ולשמאל הקיצוני והחליט להצביע נגד ,כמו ששמתם לב (מי שצופה בערוץ ברגעים
אלה כמובן).
אני אומר לכם מראש ,אם ההצעה הזאת לא תעבור ישראל ביתינו בבחירות הבאות תשתמש בזה והיא תצבור מעל 25 מנדטים! תקשיבו
טוב למה שאני רושם פה.
מי שרוצה לתמוך בחמאס ישראלי מוזמן ,קדימה,קדימה תתמכו ותצעקו "ישראל ביתינו גזענים" והליכוד "פאשיסטים" ,דרך אגב אם הליכוד
וישראל ביתינו בפניכם פאשיסטים וגזענים אז האיחוד הלאומי בשביל השמאל והתומכים שלו הצבועים במדינה הוא נאצי.
אנחנו חיים בפחד ,לא בגלל הימין שמנסה לעזור למדינה להשתקם,אלה בגלל השמאל שהורס את המדינה ובכל הזדמנות מנסה לסתום פיות.
נערך לאחרונה על ידי Daily; 20-07-2011 בשעה 17:49.
מתי יש הצבעה ולמה אף אחד לא אמר לנו ?
יש הצבעה ב-7 או 8 ככה בכנסת ,האשכול מאתמול אז אם היית רוצה היית יכול להכנס
בשמחה לאשכול ולקרוא שההצבעה מתקיימת היום
אבל לא נורא ,ההצבעה טיפול לפי דעתי בגלל שישראל ביתינו היא מפלגה פאשיסטית ונאצית לפי טענת המפלגות הבאות:
העבודה,מר"ץ,חד"ש,רע"מ-תע"ל,בל"ד וקדימה.
מה מצחיק אותי בכל הסיפור הזה?
שברגע שהליכוד מעלה הצעה לחוק החרם אז הוא עובר אוטמתי ברוב קולות וברגע שישראל ביתינו מציעה חוק כזה או אחר
זה נופל ברוב אוטומתי.
בגלל מי ?בגלל ראש הממשלה הפחדן שלנו בינימין נתניהו.
נערך לאחרונה על ידי Daily; 20-07-2011 בשעה 18:11.
הגיע הזמן לפעול חכם
היא תעבור ואז אנחנו נקבל בראש כאילו לא מספיק חטפנו ...
ומה זה יעזור אם יחקרו אותם?
גם ככה אנחנו עם החוקים שלו נאפשר להם אחרי זה לטבוע אותנו ואז הם יוציאו מליונים
כמו שהמחבל הלבנוני עושה עכשיו
הרביצו לו בחקירות והוא טובע את ישראל על 6 מילון שקל
בארצות ערב הוא היה מקבל 6 מליון בוקסים
רק אנחנו עם החוקים הדפוקים שסוטרים את החוקים האחרים
אין היום כל אחד מציע חוק לטובתו ואם יש לו רוב אז הוא שולט במדינה
GShock
אני לא מצביעה![]()
ואתה יודע מי אתה? אדם דיסלקט שלא ברור איך הוא בן 17 עם כזה חוסר ידע.
איפה אמרתי שההצעה גזענית איפה? אמרתי שהכנסת לא מקום לועדות חקירה מסוג זה,
אתה מדבר תמיד הייתי מושפעת מהתקשורת תראו אותו כאילו הוא מכיר אותי שנים, אפס מאופס
אני יותר ימנית ממה שתהיה אי פעם חתיכת דביל מתי תבין שימנות זה לא לשנוא ערבים זה הרבה מעבר לזה?
בן אדם שקורא לי נאצית ושמאלנית קיצונית שפוגעת בצה''ל תתביש לך אתה,
אח שלי היה חייל בקרבי בגולני מספר 4 בסיירת אגוז והיה לו אותם דעות כמו שלי גם הוא שמאלני קיצוני ונאצי?! לך תזדיין חתיכת מפגר
אני חשוב שכל המפלגות הדתיות לאומיות(מפד"ל לשעבר)יצביעו
אני חושב שהליכוד יצביעו חוץ מכמה חברי מפלגה בשביל לשמור על המצביעים אפילו שאני בטוח שהם בעד החוק.
המפלגות החרדיות(יהדות התורה,ש"ס) יש מצב שכולם יצביעו כי אצלם אם מישהו מצביע בעד אז כולם יצביעו כמוהו.
בל"ד=הם סוג של מנסים לעשות שלום בלתי אפשרי כי יש שם גם ישראלים חוץ מערבי ארץ ישראל אבל כולם יצביעו נגד כי הם מין הסתם מפלגה שמלאנית
רע"מ תע"ל=על פי דעתי אף אחד לא יצביע בעד,ואין צורך להסביר למה
ח"דש=שמאל קיצוני אז למה שהם יצביעו נגד עצמם?בטח שהם יצביעו נגד ועדת החקירה
מרץ=אויי נו זאת המפלגה השמלאנית הירוקה שכל הזמן עושה הפגנות לא חוקיות
אני בעד החוק
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אם אנשים היו חושבים פחות על חילוקי הדעות ביניהם ויותר על נקודות ההסכמה ביניהם, העולם היה מתאפיין בהרבה יותר נדיבות והרבה פחות כעס.
תרגיעו אנשים.. תוציאו את העצבים על דברים חשובים..
אני מצדיק אותך, אין מקום לחקירות ארגוני השמאל, את יודעת למה? כי אין מקום לארגוני השמאל! מה זה החרה הזה? כל היפי נפש, שילכו לעזאזל. תיבני, השמאלנים אומרים שאח שלך פושע מלחמה, את קולטת? אח שלך הלוחם, זה שמגן אלינו, זה שמחרף את נפשו בשביל שיהיה בטוח במדינה - לו הם קוראים פושע מלחמה, תביני איזה אבסורד.
השבוע היה בת"א הפגנה של שמאלנים, ראיתי איזה פוסטמה עם שלט "שאתה קונה מוצרים של ההתנחלויות - אתה עוזר לבנייה בהתנחלויות".
וואווו , מה עשיתי, איזה פשע? עזרתי לבנות בהתנחלות? הלכתי לשאול תפוסטמה איזה יש חנות של מוצרים בהתנחלויות, כי אני רוצה לתמוך בהם.. היית צריכה לראות ת'פרצוף שלה..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
צודק אבל לצערי אנחנו מדינה "דמוקרטית" ולכן אנחנו לא יכולים להרוג/להכריח את השמלאנים לעשות את הדברים שהם עושים.
לצערי אין פה מה שיש פה ברוסיה הסוביטית,אתה יכול לבגוד במדינה,להצהיר שהחיילים הם גנבים ורוצחים.ולא יעשו לך כלום.
,צריכים לשפוט אותם על בגידה במדינה ולתת להם חמש שנים על כל הצהרה,צריכים להכניס למאסר עולם את ח"כ חנין זועבי על בגידה במדינת ישראל וקריאה להשמדת המדינה,היא הייתה במשט והיא גם התנהגה כמו תינוקת בדיון הכנסת!התחילה קטטה עם המאבטחת.
פשוט בושה
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot