נכתב במקור על ידי QwizZa סתום ת'פה טוב שבאת... נכתב במקור על ידי _AnGi_ למה אתה מגלה לכולם??? שאת בחורה מושלמת!? כי מותר לי! ויש לך חיוך מקסים!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן.... ביי תהנו! תישאר קצת עוד מעט אני ב10K !!!!! 10K מושקע ויפייפה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E גילה שמה ? מה אני ? גם צילה חחח
אלי תביא פופקורן אביב הולך להידקר
נכתב במקור על ידי MeAndYou טוב שבאת... שאת בחורה מושלמת!? כי מותר לי! ויש לך חיוך מקסים! מה מושלמת היא אוהבת צעקות !
נכתב במקור על ידי Aviv.E תישאר קצת עוד מעט אני ב10K !!!!! 10K מושקע ויפייפה ! אין לי כח יש לי דודה לסרט... יאלללה ביי חבר'ה עוד שעתיים אני בא.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E תישאר קצת עוד מעט אני ב10K !!!!! 10K מושקע ויפייפה ! אתה מגיב!
נכתב במקור על ידי MeAndYou גם צילה חחח לא הבנתי .. נכתב במקור על ידי QwizZa אלי תביא פופקורן אביב הולך להידקר אני נותן לך פור של 2 מכות ואומר לך שתוך 30 שניות פלוס מינוס אתה על הרצפה בוכה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אין לי כח יש לי דודה לסרט... יאלללה ביי חבר'ה עוד שעתיים אני בא. זה לא דודה זה דודא !
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה מגיב! כמה אני יכול להגיב ? תגיב !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה מושלמת היא אוהבת צעקות ! אני צעקות???? מה פתאום....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני צעקות???? מה פתאום.... למה נראה לי שאת תורמת לי קצת נקודות ?
נכתב במקור על ידי QwizZa אלי תביא פופקורן אביב הולך להידקר מי יגע בך!?!? נכתב במקור על ידי Aviv.E מה מושלמת היא אוהבת צעקות ! דבר אליה יפה! חח
עוד 440 ! יאי ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E למה נראה לי שאת תורמת לי קצת נקודות ? חחח כי אתה חי בסרט....
חוקי הפורום