נכתב במקור על ידי Aviv.E זה לא שאני אפתח ואז אני לא אגיב יותר כמו WOW הגיי הזה .. אני פשוט רוצה להיפרד כמו שצריך . אהההה הבנתי.. אז תכין את הנקודות ל 10K ותשלם על התת ניק עליי חח
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה לא שאני אפתח ואז אני לא אגיב יותר כמו WOW הגיי הזה .. אני פשוט רוצה להיפרד כמו שצריך . יש רעיון כבר?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
יאלללה לילה טוב.. מחר עבודה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה כזה! נו תגלה לי@!!! לך לדיבורים .. תלחץ על מספר ההודעות באשכול ! נכתב במקור על ידי MeAndYou אהההה הבנתי.. אז תכין את הנקודות ל 10K ותשלם על התת ניק עליי חח לא נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יש רעיון כבר? עדיין חושב
עייפות !
נכתב במקור על ידי Aviv.E לך לדיבורים .. תלחץ על מספר ההודעות באשכול ! לא עדיין חושב את זה אני יודע אני מדבר גלובאלי ביום!! מה לא? נכתב במקור על ידי Mr. Horror ביקור 2. חחחחח אתה אחח יקר!@!@#!@
נכתב במקור על ידי MeAndYou את זה אני יודע אני מדבר גלובאלי ביום!! מה לא? חחחחח אתה אחח יקר!@!@#!@ יש דבר כזה בכלל ? ואני משלם לך רק אם אתה עושה חייל שלי ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E לך לדיבורים .. תלחץ על מספר ההודעות באשכול ! לא עדיין חושב במייל שלך של העיצוב גרפי בחתימה.. המספר זה כמה שאתה גובה?
עיפפות 2 !?@
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic במייל שלך של העיצוב גרפי בחתימה.. המספר זה כמה שאתה גובה? תכפיל במספר האותיות שיש בחתימה ..
סרט 3 !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E תכפיל במספר האותיות שיש בחתימה .. וכשהתעוררת מה ראית?!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror סרט 3 !!! תביא לי עוד המלצות לסרטים ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E יש דבר כזה בכלל ? ואני משלם לך רק אם אתה עושה חייל שלי .. נו לזה התכוונתי!!!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic וכשהתעוררת מה ראית?! לא עושים את זה ככה .. הרסת הכל !
חוקי הפורום