איזה כוס אין דברים כאלה ^^
LOVE marijuana
חלקה.. סתם זה ישן רצח הבדיחה הזאת
חחח ראו אותה ערומה בתמונות
מכיר..... תודה בכול מקרה...
נכתב במקור על ידי QwizZa בן זונה כבר הורדתי מכנס סעמק רצחתה אותי
נכתב במקור על ידי Liquify סליחה אל הדאבל נכתב במקור על ידי Liquify רצחתה אותי מצחיק ההבדל של ה3 שעות בין תגובה לתגובה צריך להעביר את האשכול הזה להומור רדוד ודיכאונות
נכתב במקור על ידי QwizZa בן זונה כבר הורדתי מכנס סעמק כי אתה ילד כאפות..
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Stain כי אתה ילד כאפות.. אם אני ילד כאפות בוא למיתר או שתביא לי מספר פלאפון נראה אם אתה גבר, אני שם מליון שקל אתה ילד כאפות גמד מהצפון כמו ילד בן שרמוטה
נכתב במקור על ידי QwizZa אם אני ילד כאפות בוא למיתר או שתביא לי מספר פלאפון נראה אם אתה גבר, אני שם מליון שקל אתה ילד כאפות גמד מהצפון כמו ילד בן שרמוטה בוא לירושלים, לקטמון. ואז דבר איתי.
נכתב במקור על ידי QwizZa אם אני ילד כאפות בוא למיתר או שתביא לי מספר פלאפון נראה אם אתה גבר, אני שם מליון שקל אתה ילד כאפות גמד מהצפון כמו ילד בן שרמוטה נכתב במקור על ידי Stain בוא לירושלים, לקטמון. ואז דבר איתי. חחחחחחחחחח איזה זוג מכוערים
נכתב במקור על ידי avatar123 חחחחחחחחחח איזה זוג מכוערים לא את..
חחחחח חזק!! XD
נכתב במקור על ידי Stain לא את.. מה יש אותי אתה לא מזמין לקטמון ירושלים? אני נעלב
נכתב במקור על ידי avatar123 מה יש אותי אתה לא מזמין לקטמון ירושלים? אני נעלב אותך אני אוהב.
נכתב במקור על ידי Stain אותך אני אוהב. לירושלים עלק, לך תשים פתק בכותל תבקש מאלוהים שיחוסו עליך חברים שלי
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום