נכתב במקור על ידי Stain אבא יאללה לילה טוב, ואביב, עכשיו ברצינות. שיהיה לך גיוס קל, תהנה ותדע שזו רק תקופה קלה, אחריה עומדים חיים שלמים לפנייך. בהצלחה, מקווה שתגיע לאן שאתה רוצה, אוהב אחשלי היקר תודה אחי באמת תודה רבה ..
יאללה עוד 58 !!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror הרולד וקומר 1,2 מצחיק באחריות? נכתב במקור על ידי Aviv.E לא נעים .. כשאתה גומר זה דיי נעים... אבל שחושבים מה כיף ב- "למעלה" "למטה" "למעלה" "למטה"...
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Aviv.E תודה אחי באמת תודה רבה .. אה והכי חשוב !!! שמור על עצמך ותמיד תחייך
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
אביב הפצצת עם התת-ניק
נכתב במקור על ידי Aviv.E גמד ופיל עם דבשת ! נכון חביבי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Stain אה והכי חשוב !!! שמור על עצמך ותמיד תחייך בעזרת השם תודה רבה אוריה ! נכתב במקור על ידי DarkDesign אביב הפצצת עם התת-ניק טנקס
נכתב במקור על ידי Hamburger נכון חביבי ספאם !?
סלאמת אנשים, לילה טוב (הודעה אחרונה להיום).
חחח חשבתי על משהו אבל זה לא פועל על גברים.... משפט לביצה למטה... (V V V) המשפט: "תגידי את רוצה?" ~מה?~ "לגעת לי בביצה!" תיגעו לי בביצה כבר!
נכתב במקור על ידי Stain סלאמת אנשים, לילה טוב (הודעה אחרונה להיום). 75% אתה נשבר וכותב עוד הודעה... אם אני חוזר לדוגמא בעוד שעה או יותר ורואה 1961 אתה מביא לי 100 נקודות אם אני חוזר ויש לך 1960 אני מביא לך 50 נקודות...
נערך לאחרונה על ידי Attack; 24-07-2011 בשעה 04:14.
נכתב במקור על ידי Aviv.E ספאם !? חחחח תראו מי מדבר
נכתב במקור על ידי DarkDesign חחח חשבתי על משהו אבל זה לא פועל על גברים.... משפט לביצה למטה... (V V V) המשפט: "תגידי את רוצה?" ~מה?~ "לגעת לי בביצה!" תיגעו לי בביצה כבר! אני לא נוגע בבצים של אנשים זרים ! נכתב במקור על ידי DarkDesign 75% אתה נשבר וכותב עוד הודעה... אם אני חוזר לדוגמא בעוד שעה או יותר ורואה 1961 אתה מביא לי 100 נקודות אם אני חוזר ויש לך 1960 אני מביא לך 50 נקודות... הוא יישבר ..
נכתב במקור על ידי afx חחחח תראו מי מדבר וואי לעשות עכשיו אשכול פרישה ? מזה אין לי כוח !
נכתב במקור על ידי Aviv.E וואי לעשות עכשיו אשכול פרישה ? מזה אין לי כוח ! ישך עוד 50 הודעות אתה יכול לחכות למחר אבל זה בטח מזה כיף
חוקי הפורום