נכתב במקור על ידי Daily יש את ההצעה של דודו הגדול מכולם שעומדת על סדר היום: תקשיבו דבריו של מיכאל הקדוש,הוא מלמד אותי עכשיו בפייסבוק וזה COOL נכתב במקור על ידי Hamburger זה ממש לא ספאם, אני מגיב לדיונים, זה ממש לא ספאם. אם אתה אומר,אז אתה יודע
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Daily יש את ההצעה של דודו הגדול מכולם שעומדת על סדר היום: למה שתרצה לזבל לעצמך את המוח עם שטויות של פוליטיקה?
נערך לאחרונה על ידי afx; 25-07-2011 בשעה 07:28.
נכתב במקור על ידי prowinner תקשיבו דבריו של מיכאל הקדוש,הוא מלמד אותי עכשיו בפייסבוק וזה COOL אם אתה אומר,אז אתה יודע אני מתקרב.. שנייה הלכתי להשתין
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx למה שתרצה לזבל לעצמך את המוח עם שטויות של פוליטיקה? eo] כי זה סקסי.
נכתב במקור על ידי prowinner כי זה סקסי. כולם שמנים ושעירים איזה סקסי חחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי afx; 25-07-2011 בשעה 07:32.
נכתב במקור על ידי afx כולם שמנים ושעירים איזה סקסי חחחחחחחחחחח חחח סקסייים סקסיים גררר
נכתב במקור על ידי prowinner כי זה סקסי. חזרתי.. התגעגעת?
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה אף אחד לא פתח. חחח לילה טוב אני אומר יהיה יבש. ואיי טעית בגדול!
נכתב במקור על ידי Hamburger חזרתי.. התגעגעת? יותר מידי... חחחחחח אחי.אתה חייב להפסיק אם הדאבלים..מלא אני ספאמר סקסי ביותר אתה מנהל
נכתב במקור על ידי prowinner יותר מידי... חחחחחח אחי.אתה חייב להפסיק אם הדאבלים..מלא אני ספאמר סקסי ביותר אתה מנהל אבל זה סעקסי..
נכתב במקור על ידי Hamburger אבל זה סעקסי.. חחחח אשכרה עשינו פה איזה 20 עמודים אם 3 אנשים.
נכתב במקור על ידי prowinner חחחח אשכרה עשינו פה איזה 20 עמודים אם 3 אנשים. בגלל שאנחנו סעקסים.. עוד אחד ויש לך 6700
נכתב במקור על ידי Hamburger בגלל שאנחנו סעקסים.. עוד אחד ויש לך 6700 באאאם מה שבאתי להגיד חתיך שכמותך 6,700 הודעות!! מטרתי הבאה:לסיים את החופש עם 8K הודעות ויותר.
נערך לאחרונה על ידי Display; 25-07-2011 בשעה 07:38.
נכתב במקור על ידי prowinner באאאם מה שבאתי להגיד חתיך שכמותך 6,700 הודעות!! מטרתי הבאה:לסיים את החופש עם 8K הודעות ויותר. מקווה שתצליח.. אני המטרה לסיים עם 4K מינימום!
נכתב במקור על ידי Hamburger מקווה שתצליח.. אני המטרה לסיים עם 4K מינימום! תודה רבה. בהצלחה גם לך.
חוקי הפורום