נכתב במקור על ידי AdventureR שיאו אני בקרוב 4אלף התכוונת 5K?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
ספאאאאאאאאם
נכתב במקור על ידי Wolf Man כע! כולם נפתח אשכול 3K אז תעשו לייקים! אתה מודע לזה שאחרי זה מוחקים את האשכול וזה סתם יוריד לך מהמונה. סתם זה לא
LOVE marijuana
נכתב במקור על ידי AdventureR שיאו אני בקרוב 4אלף 5 חחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי Wolf Man כע! הגיע הזמן לגוון הגעתי! מה? כולם נפתח אשכול 3K אז תעשו לייקים! חחחחחחחחח עשיתי נכתב במקור על ידי Wolf Man ספאאאאאאאאם ספאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AdventureR חעחע אני יעשה לך מחר אני על מחשב נייד והתכוונתי 5 אלף נכתב במקור על ידי Wolf Man כע! הגיע הזמן לגוון הגעתי! מה? כולם נפתח אשכול 3K אז תעשו לייקים! הגיע הזמן חחח תליקייק אותי גם ימנייאק חחח נכתב במקור על ידי AdventureR שיאו אני בקרוב 4אלף לא כל כך קרוב חחח
18,100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי `SelecTioN אתה מודע לזה שאחרי זה מוחקים את האשכול וזה סתם יוריד לך מהמונה. סתם זה לא למה שימחקו את האשכולילה?
נכתב במקור על ידי Wolf Man ספאאאאאאאאם עברת את 3K הודעות... אתה יכול להפסיק להספים
נכתב במקור על ידי `SelecTioN אתה מודע לזה שאחרי זה מוחקים את האשכול וזה סתם יוריד לך מהמונה. סתם זה לא ראיתי תלבן, ולא מוחקים.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror 5 חחחחחחחחחחח חחחחחחחחח עשיתי ספאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גררר ספאם! נכתב במקור על ידי VanGogh הגיע הזמן חחח תליקייק אותי גם ימנייאק חחח לא כל כך קרוב חחח הכפתור לייק בורח לי, ברצינות
נכתב במקור על ידי VanGogh למה שימחקו את האשכולילה? ראית את הלבן?
נכתב במקור על ידי afx עברת את 3K הודעות... אתה יכול להפסיק להספים עכשיו אני צריך להגיע ל4K דעעע שמעו משהו: אושרי לקח לי 100 נקודות לפרויקט של פנאי ותחביבים ובהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה וחשבתי שהוא שונא אותי פתאום
נכתב במקור על ידי `SelecTioN ראית את הלבן? חחחח הוא מסתלבט עליכם יא גנובים
נכתב במקור על ידי `SelecTioN ראית את הלבן? שי יחתיך הוא לא
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח הוא מסתלבט עליכם יא גנובים אבל ראיתי תלבן >< וכתבתי את זה
נכתב במקור על ידי `SelecTioN ראית את הלבן? חחחח כניראה מאוחר מידי ח נכתב במקור על ידי Wolf Man ראיתי תלבן, ולא מוחקים.. גררר ספאם! הכפתור לייק בורח לי, ברצינות גם לי הייתה הבעיה הזאת לא פייר! חחח
חוקי הפורום