נכתב במקור על ידי almog9697 שלום היי.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא נכון יש דתיות ממש שוות!!! חחחחח מחזק ^^^^ דתיות יש חלק שהם יפות רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אני עכשיו אראה. גרר דתיות לה לה לה נכתב במקור על ידי AdventureR אלי אם אניי בבלאק ליסט,אני יכו לעלות תמונות זדוניות של בחורות ערומות,למטרת הונאנות????. אבל אתה לא כושי, איך תהיה בBL?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חנקת!!! נכתב במקור על ידי Wolf Man ומאמא בוכה, היא בצעקות שבר עוד אח אחד יירד אל הקבר... נכתב במקור על ידי almog9697 שלום שלום לילדה שחושבת שאני סוטה! חחחח שלחי לי את הנקודות שלך כפרה עלייך..
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חנקת!!! עוד אח אחד יירד אל הקבר... שלום לילדה שחושבת שאני סוטה! חחחח שלחי לי את הנקודות שלך כפרה עלייך.. את זעקות אבא שומעים מכל עבר
נכתב במקור על ידי almog9697 שלום שלום מאמי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR כה כפרה שלי מה כן? חחח אתה מתכוון להצטרף לצוות?
נכתב במקור על ידי Wolf Man את זעקות אבא שומעים מכל עבר בנאדם מה קרה לך איך השתגעת..
נכתב במקור על ידי afx ככה אני אשתמש בזה בעתיד..
סתם לידע כללי , ליקיים לא עולים כסף אז... כפרה עלייכם! חחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני אשתמש בזה בעתיד.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חנקת!!! עוד אח אחד יירד אל הקבר... שלום לילדה שחושבת שאני סוטה! חחחח שלחי לי את הנקודות שלך כפרה עלייך.. שלום לילד הסוטה שינית תחתימה או שאני מדמיינת ? ואין מצב אני רוצה להחליף תניק
נכתב במקור על ידי Wolf Man היי.. גרר דתיות לה לה לה אבל אתה לא כושי, איך תהיה בBL? דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,ד יות,
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh בנאדם מה קרה לך איך השתגעת.. האם נהנה אתה להיות רוצח?
נכתב במקור על ידי Wolf Man האם נהנה אתה להיות רוצח? אני נהנה
נכתב במקור על ידי almog9697 שלום לילד הסוטה שינית תחתימה או שאני מדמיינת ? ואין מצב אני רוצה להחליף תניק שיניתי חתימה שיניתי ניק עשיתי 3 אלף הודעות חחחח
קיבלת בלייק!
חוקי הפורום