נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני כזה. חחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני מפסיק עם זה חח.. בוא נעבור ל..."זה מעצבן..?!" מישהו שעובר רמזור באדום להולכי רגל והכל טוב ויפה ואז אתה עובר כי אתה חשוב שזה ירוק וכמעט נדרס בגללו ! זה מעצבן!! חחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh אף אחד לא התחיל איתה.. אני בכלל מכור לאנג'י אני יציא לה נישואים עוד מעט חחח אני יכול להיות השושבין?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי almog9697 כןןן ! אנוכי.. למה?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני יכול להיות השושבין? בכבוד כל עוד היא תסכים חחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אולי חחחחחחחחחחח לא אמרתי כן על כך שהם בחורות כן האאא? אתה מת להרביץ למישהו אין לך מושג כמה.. נכתב במקור על ידי VanGogh מה? ד"א עברתי אותך מצטער זה תורך, סע.. נכתב במקור על ידי almog9697 בואו נעיף את אלה ששמים ביצה בחתימה בפורום!!!!וסתם כ ד"א מי זה שהוא היה בפנימיה והיה לו מחליק שיער שטני כזה חלק? לא, לא נעיף אותם..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני מפסיק עם זה חח.. בוא נעבור ל..."זה מעצבן..?!" מישהו שעובר רמזור באדום להולכי רגל והכל טוב ויפה ואז אתה עובר כי אתה חשוב שזה ירוק וכמעט נדרס בגללו ! זה מעצבן!! חחחחחחחחחחחחחחח זה מעצבן אני יגיד לך מה מעצבן שיש את הקליפים האלה שהקליפ שנה והשיר מתחיל חצי שנה אחרי ואז השיר רק דקה וגם הסיומת שלו זה רק הקליפ חצי שנה. זה מעצבן!!!!!!
נכתב במקור על ידי Wolf Man אין לך מושג כמה.. זה תורך, סע.. לא, לא נעיף אותם.. אני דווקא בעד להעיף אותם
נכתב במקור על ידי VanGogh אף אחד לא התחיל איתה.. אני בכלל מכור לאנג'י אני יציא לה נישואים עוד מעט חחח גם אני יכול להיות שושבין?
נכתב במקור על ידי VanGogh אנוכי.. למה? אין מצב הוא היה חתיך אעש תעלה תמונה
נכון שסגול לא יורד במים? ונכון שGialoRossi לא יורד במים?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני דווקא בעד להעיף אותם לא ממש..
נכתב במקור על ידי almog9697 אין מצב הוא היה חתיך אעש תעלה תמונה אלי הוא כוסון רצחחח..
נכתב במקור על ידי almog9697 אין מצב הוא היה חתיך אעש תעלה תמונה מה את רומזת שאני מכוער עכשיו? חחחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא ממש.. חוץ ממך אבל
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נכון שסגול לא יורד במים? ונכון שGialoRossi לא יורד במים? לא הבנתי..
חוקי הפורום