נכתב במקור על ידי almog9697 ??????????????????????????????????? מה כל הסימני שאלה?
נכתב במקור על ידי almog9697 דבר ראשון אני מנתניה אז תרגיעו! ודבר שני קבלו עשינו יותר מ540 תגובות ! מכירה מישהי בשם גל פי'צחזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Erik Lamela 8
מי נוכח!?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Amichai החלטתי שהיום אני נשאר עד מאוחר, לא כמוכם כל הליילה, אבל נגיד עד 3 ומשו חח.. אני אשתדל פעמים הבאות לדייק להגיע בזמן חח חחחחח מה להספאים? ההודעה שלך הכי טובה.! 5-5-5
נכתב במקור על ידי almog9697 וואי אתה בטוח שאתה בן 11 ?! אני חושב... נראלי חח סתם, בטוח בטוח
נכתב במקור על ידי .Tal מי נוכח!? עומר אדם המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
נכתב במקור על ידי Amichai אני חושב... נראלי חח סתם, בטוח בטוח גיל: 11?
נכתב במקור על ידי .Tal מי נוכח!? נוכחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מכירה מישהי בשם גל פי'צחזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמת עברתי בדיוק לפני יומיים ככה שאין לי מושג מכלום 0.0
נכתב במקור על ידי VanGogh עומר אדם המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אוהב אותך אליייייייייייייייייי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נוכחחחחחחחחחחחחחחחח יופי כל הכוכבים פה
נכתב במקור על ידי almog9697 תאמת עברתי בדיוק לפני יומיים ככה שאין לי מושג מכלום 0.0 הא חחחחחחח איזה שכונה/בית ספר את גרה.
נכתב במקור על ידי .Tal יופי כל הכוכבים פה כל הספאמרים יותר נכון
נכתב במקור על ידי afx גיל: 11? כן יותר נכון, אפילו לא!
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 26-07-2011 בשעה 01:21.
נכתב במקור על ידי .Tal אוהב אותך אליייייייייייייייייי אחשלי אתה ייקר!!!! תשמע את זה: נכתב במקור על ידי almog9697 תאמת עברתי בדיוק לפני יומיים ככה שאין לי מושג מכלום 0.0 לאן עברת לנתניה?
חוקי הפורום