נבון נבון ונבון..
כל יום שעובר אני רק מבין מה קרה יותר ויותר, מעכל אתזה יותר ויותר, מבין שאין יותר נבון.. =\
כמה קשה תאמין לי נבון אתה האחרון שזה היה מגיע לו, אבל באמת כנראה שה' לוקח את הטובים.
אין כבר מה להגיד, תראה איך כולם אהבו אותך ועל שטות קטנה שלך כולם שילמו, וואלה נבון אני יודע שאתה שמה למעלה רוצה שכולם יהיו שמחים ומאושרים, שידעו שאתה שמה למעלה מתבונן בנו ומחייך לך.
הלוואי וזה ככה, וטוב לך שמה למעלה, ואתה מבין באמת כמה אהבו אותך.
ותראה נבון, אם אני ועוד 1889 כתבנו לך על הקיר באמת כנארה שהייתה מיוחד, כשאני רואה תשם "ליאור" אפילו שזה לא קשור אלייך ישר אתה רץ לי בראש, אין, זה פשוט לראות ולא להאמין.
באמת שכולם מחכים לראות אותך יוצא ממקום כלשהוא ושתצחק עלינו איך אכלנו סרטים..
אבל זה לא ככה, מה היינו עושים כדי שתחזור ותגיד לנו שלום פעם אחרונה, ונגיד לך כמה אנחנו אוהבים אותך, וכמה אתה חסר.
כל פעם שיש מסיבה, אני חושב עלייך...
איפה נבון שיבוא ויגיד שלום, איפה? איפה אתה נבון? לחפש אותך ב500 אנשים ולראות אותך מרחוק כי אתה הכי גדול, הכי גדול בכל המובנים..
גם בגודל, וגם בנפש..
נבון אני אוהב אותך ולא אשכח אותך לעולם, אוהב ♥
שיר קטן, אני אשיר לך חבר יקר...
http://www.youtube.com/watch?v=lGU0LYkTAgk
כשהלב בוכה רק ה' שומע, הכאב עולה מתוך הנשמה, אדם נופל לפני שהוא שוקע, בתפילה קטנה חותך את הדממה..
שמע ישראל אלוקיי אתה הכל יכול, נתת לי את חיי, נתת לי הכל ♥
בעניי דמעה, הלב בוכה בשקט, וכשהלב שותק הנשמה זועקת..
שמע ישראל אלוקיי עכשיו אני לבד, חזק אלוקיי עשה שלא אפחד..
הכאב גדול ואין לאן לברוח, עשה שיגמר כי לא נותר בי כח...
כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת, האדם רואה את כל חיו פתאום, אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת, לאלוקיו קורא על סף תאום, שמע ישראל אלוקיי אתה הכל יכול, נתת לי את חיי, נתת לי הכל, בעניי דמעה הלב בוכה בשקט, וכשהלב שותק הנשמה זועקת...
וואלה נבון, כל מילה בשיר הזה שאני שומע כמעט כל יום, מדברת עלייך...
תראה נבון, אני יושב, כותב ובכה, לא יכול להפסיק לכתוב פה, עוד מעט הפייסבוק המעצבן הזה יגיד שאני כבר לא יכול לכתוב כי כתבתי יותר מידי XD
אני יודע שאתה תראה תהודעה הזו ותצחק עליי...
אבל אאני רואה תהודעה ובוכה...
אוהב אותך אח יקר ♥
(זה מה שכתבתי לו)