ך נכתב במקור על ידי VanGogh יא מכוער טוב שחזרת יא גיי! זה וואן גוח** למה אתה מקלל אותי? פרשתי מהפורום בגלל! ביי!
התגעגעתי אחי טוב שחזרת נכתב במקור על ידי GreenPoison ך למה אתה מקלל אותי? פרשתי מהפורום בגלל! ביי!
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי GreenPoison ך למה אתה מקלל אותי? פרשתי מהפורום בגלל! ביי! -___________- יום טוב חחחח
נכתב במקור על ידי .Zeta התגעגעתי אחי טוב שחזרת מה מצב???????????? נכתב במקור על ידי VanGogh -___________- יום טוב חחחח טוב ישבתי וחשבתי המון.. והחלטתי לא לפרוש בגללך
ברוך הבא
נכתב במקור על ידי 20matan ברוך הבא מה ברוך הבא? אני פה חודשים...
לדעתי שעון ב-250 זה סתם בזבוז של כסף.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner לדעתי שעון ב-250 זה סתם בזבוז של כסף. לא ראיתה אותו... הוא שווה יותר אחי.. הוא יפה רצח... אולי אני יעלה תמונה עוד מעט... אני הולך למסעדה ליום הולדת של אחותי עכשיו אז נתראה!
נכתב במקור על ידי GreenPoison . . אני הולך למסעדה ליום הולדת של אחותי עכשיו אז נתראה! לא ממש משנה לי עד כמה הוא יפה 250 זה בזבוז. וסתם שאלה,למה זה לעזאזל צריך לעניין אותנו שאתה הולך למסעדה??
נכתב במקור על ידי prowinner לא ממש משנה לי עד כמה הוא יפה 250 זה בזבוז. וסתם שאלה,למה זה לעזאזל צריך לעניין אותנו שאתה הולך למסעדה?? סתם
ברוך השב! איך היה בפריז?
ברוך השב
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
יפה..
ברוך שובך
ברוך שובך אחי.
Erik Lamela 8
חוקי הפורום