נכתב במקור על ידי VanGogh 7 בירות ואתה לא בראש?! חחחח חחח יא סטלה לבירה קוראים באלטיקה 5,נראה לי אתה בסטלה
נכתב במקור על ידי InSane זה בן זונה של משחק!!!! שמע, אני מאז C6 לא נגעתי במשחק, משהו חדש התפתח? כה זהב שלי סתכל
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי VanGogh 7 בירות ואתה לא בראש?! חחחח הוא התכוון לבאלטיקה 5,נראלי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR כי אני פורש ב5000 יש ל קופסא מולברו אדום מתאים 1?.. וינסטון לייט ליגה! זה לא שאין לי פשוט אמרתי לאבא שלי שאני מפסיק אז.. .חחח
טחח מרלבורו אדום זה של פוצים
נכתב במקור על ידי VanGogh וינסטון לייט ליגה! זה לא שאין לי פשוט אמרתי לאבא שלי שאני מפסיק אז.. .חחח גם אני אמרתי את זה חעחעחחעע
נכתב במקור על ידי YellowGirl טחח מרלבורו אדום זה של פוצים מה את מעשנת יא ערסית מתוקה שלייייייייי
נכתב במקור על ידי YellowGirl טחח מרלבורו אדום זה של פוצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
1....
נכתב במקור על ידי EdenOreus חחח יא סטלה לבירה קוראים באלטיקה 5,נראה לי אתה בסטלה לא אוהב בולטיקה..חחח לא עוד לא חחח הבירה הזאת מגעילה השם שלה הוא AMSTEL מישו מכיר?!
נכתב במקור על ידי AdventureR גם אני אמרתי את זה חעחעחחעע אבל אצל קווקזים מילה זאת מילה! אבל אני חייב סיגריה!! נכתב במקור על ידי YellowGirl טחח מרלבורו אדום זה של פוצים לא הבנתי א תהתגובה שלך על התמונות עם השיער הארוך שליי חחחחח
נכתב במקור על ידי AdventureR מה את מעשנת יא ערסית מתוקה שלייייייייי אני ערסית? תמות וקאמל נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח לא
נכתב במקור על ידי VanGogh קיצר 22:00 אני חשוב שמגיע לי על זה לייק יאללה נגיע ל 3 וחצי אלף היום? בעזרת השם השיר הכי יפה שנכתב אי פעם !!!
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי YellowGirl אני ערסית? תמות וקאמל לא נובלס,נובלס זה דבר טוב,נכון?
חוקי הפורום