נכתב במקור על ידי Wolf Man חברים, נדבר על פורנו וסקס? הווו אני האיש שאני אוהב הגיע.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי iToucher אם אתה רוצה משהו שיעסיק אותך לך לסיפורי זימה חח נכתב במקור על ידי prowinner הווו אני האיש שאני אוהב הגיע. אז מה? כבר עשיתם את זה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man חברים, נדבר על פורנו וסקס? יש פה ילדים, או בעצם ילד, שזה אני
תנו בלייקים! אמיר נימאס לי מסקס כל היום אני רואה את זה !! חח
נכתב במקור על ידי Amichai יש פה ילדים, או בעצם ילד, שזה אני גם אני קטן, בגיל שלך, ואני מדבר ורואה את זה! אשמתי שאתה עוד בעניין של בובספוג? נכתב במקור על ידי VanGogh תנו בלייקים! אמיר נימאס לי מסקס כל היום אני רואה את זה !! חח אבל אתה עושה את זה?
מי הגבר שמסדר לי משתמש לבריזארס?
נכתב במקור על ידי Wolf Man גם אני קטן, בגיל שלך, ואני מדבר ורואה את זה! אשמתי שאתה עוד בעניין של בובספוג? אבל אתה עושה את זה? אני לא רואה בובספוג, אבל לא מגזים עם כאלה דברים...
נכתב במקור על ידי Amichai אני לא רואה בובספוג, אבל לא מגזים עם כאלה דברים... אז אתה אומר שבחיים לא ראית פורנו?
נכתב במקור על ידי Wolf Man גם אני קטן, בגיל שלך, ואני מדבר ורואה את זה! אשמתי שאתה עוד בעניין של בובספוג? אבל אתה עושה את זה? עשיתי סופ"ש היה טוב! חחח
נכתב במקור על ידי prowinner אז אתה אומר שבחיים לא ראית פורנו? אני אמור לראות?! עד שאני אגדל, כשאני אגדל אני עוד אדע הכל
נכתב במקור על ידי Amichai אני לא רואה בובספוג, אבל לא מגזים עם כאלה דברים... אתה יודע מה זה תנוחת 69? אתה יודע איך נראה כוס? אתה יודע איך מביאים ילדים לעולם? אתה יודע איך מאוננים? נכתב במקור על ידי prowinner אז אתה אומר שבחיים לא ראית פורנו? חח איזה עלוב הוא.. נכתב במקור על ידי VanGogh עשיתי סופ"ש היה טוב! חחח תביא פרטים יגי..
נכתב במקור על ידי Amichai אני אמור לראות?! עד שאני אגדל, כשאני אגדל אני עוד אדע הכל תראה בחשאות תנעל תדלת ותהנה אם אתה מפחד, תקרא קצת סיפורי זימה, תכנס לעניין
נכתב במקור על ידי Amichai אני אמור לראות?! עד שאני אגדל, כשאני אגדל אני עוד אדע הכל אתה לא מבין מה אתה מפסיד אחי.
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה יודע מה זה תנוחת 69? אתה יודע איך נראה כוס? אתה יודע איך מביאים ילדים לעולם? אתה יודע איך מאוננים? חח איזה עלוב הוא.. תביא פרטים יגי.. אולי אני יודע חלק, ואת האמת, זה רק הרס אותי, אני חושב שילד בגילי לא אמור להחשף לדברים האלה...
נכתב במקור על ידי iToucher תראה בחשאות תנעל תדלת ותהנה אם אתה מפחד, תקרא קצת סיפורי זימה, תכנס לעניין עזוב, הוא בקטע של פוקימון עדיין
חוקי הפורום