שלום חברי פורום אטרף רציתי לשאול אתכם משהו על המשחק . יש לי דאול בלייד לבל 70 ואני לא מצליח לעשות עבודה 4 ולהפוך ל-Blade Lord אז אני מתלבט אם להפוך אותו ל-Evan או aran רמה 50 תעזרו לי בבקשה !!!בתודה,Mgaman !
שלום חברי פורום אטרף רציתי לשאול אתכם משהו על המשחק . יש לי דאול בלייד לבל 70 ואני לא מצליח לעשות עבודה 4 ולהפוך ל-Blade Lord אז אני מתלבט אם להפוך אותו ל-Evan או aran רמה 50 תעזרו לי בבקשה !!!בתודה,Mgaman !
נערך לאחרונה על ידי Bat Country; 25-07-2011 בשעה 21:28.
|
|
אושר.
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
מה זאת אומרת לא מצליח? יכול להיות שלא סיימת את המשימות או שחסרים לך דברים...תחפש מדריכים ותראה..
ואם אתה רוצה או EVAN או ARAN הייתי ממליץ לך על ARAN אבל אל תפתח שחקן רמה 50,יש להם פחות HP,MP והם יותר חלשים מאשר שחקן שנפתח מרמה 0....
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
קודם כל אתה לא הופך אותו לאוון או אראן
אתה פותח אוון או אראן חדשים שמתחילים מרמה 50
אני הייתי ממליץ לך לפתוח אוון אם אתה לא ממשיך עם הDB
http://www.AWSu rveys.com?R=170788 תורידו את הרווח ותירשמו בשביל להשיג כסף חינם מלמלא שאלונים באינטרנט!
Aran יותר חזקים ....
אני מציע לך להמשיך עם הDB , כאחד שיש לו אחד אני ממליץ עליהם מאוד. עבודה שמתחילה להיות קטלנית וכיפית בעיקר בעבודה שלישית+.
אני עוד לא יכול לפרסם לינקים , אבל חפש ביוטיוב - Dual blade job advance big bang post
אם לא תרצה להמשיך איתו , ממליץ על אראן - קטלניים מלבל 70 , עד אז קצת קשה לעלות איתם אבל העבודה משתלמת.
מקווה שזה עוזר לך![]()
תודה PRIDANITAI עזרת לי מאוד![]()
תודה על האישור ועכשיו שאני רוצה ללכת להפוך ל- blade lord אומרים לי שאני צריך להשיג 20 ממשהו שנקרא- lunar dew ואפשר להשיג אותם מ- desert rabbits אני עומד שם כבר 3 שעות ונלחם ולא יצא לי אפילו אחד ! בבקשה עזרה ותודה לכולם !!!![]()
חבר'ה אני blade lord !!!!!!!!!!! תודה לכולם על העזרות והאישור !!! בהצלחה לכולם !!! בתודה,Mgaman.![]()
תודה אחי Mardia ואתה ?