נכתב במקור על ידי .GiL. טפו בלאאאט!!! ספסיבה.. אני חושב שאני מקלל ברוסית, לא בטוח חחח ><
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis .... אולי תאהב את זה.. לא ממש... הוא קוראני מדי
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי almog9697 הכל טוב מה איתך נשמה נושי זה של פרחות
נכתב במקור על ידי Psychosocial לא ממש... הוא קוראני מדי חשבתי שאתה בקטע של מייפל סטורי.....
נכתב במקור על ידי .GiL. נושי זה של פרחות ואתה של?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אז אני פרחה גאה ! כולכם על הנוש שלי !
נכתב במקור על ידי Wolf Man ואתה של? כוסיות?
נכתב במקור על ידי almog9697 הכל טוב מה איתך נשמה הכל נהדר כפרה.. מה קורה כפרה? חבר'ה זזתי למקלחת, מיד אחזור..
נכתב במקור על ידי .GiL. נושי זה של פרחות לא!
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis חשבתי שאתה בקטע של מייפל סטורי..... ואתה של? מריו? נ.ב אנשים הגעתי ל1,500 תודה לכולכם שעזרתם לי יאללה עפתי כי ישלי עוד חיים
נכתב במקור על ידי Psychosocial ואתה של? מריו? נ.ב אנשים הגעתי ל1,500 תודה לכולכם שעזרתם לי יאללה עפתי כי ישלי עוד חיים לא מממש לא...
נכתב במקור על ידי Psychosocial ואתה של? מריו? נ.ב אנשים הגעתי ל1,500 תודה לכולכם שעזרתם לי יאללה עפתי כי ישלי עוד חיים שקרן קטן ><"
נכתב במקור על ידי Wolf Man הכל נהדר כפרה.. מה קורה כפרה? חבר'ה זזתי למקלחת, מיד אחזור.. too much information
נכתב במקור על ידי .GiL. too much information אתה מצחיק
נכתב במקור על ידי almog9697 לא! לא מה ברור שלא כאילו דהה יווו כאילו את לא אמרת לי את זה כאילו אייוו
חוקי הפורום